חודש טוסקנה: מסעדת טיטו
פרויקט A Taste of Toscana של מותג המים המינרליים Acqua Panna מביא אלינו את טוסקנה. 23 מסעדות נבחרות לקחו על עצמן את המשימה להרכיב - כל אחת וסגנונה - את המנה הטוסקנית המושלמת שתזרוק אתכם הישר לנופים היפהפיים ולסגנון הבישול היחיד במינו. זה מה שמצפה לכם במסעדת טיטו

המנה הטוסקנית של מסעדת טייטו. צילום: TLVR
18 במאי 2017
תוכן בחסות Acqua Panna
[tmwdfpad]מסעדת טיטוהיא אחת מ-23 המסעדות ברחבי הארץ שנבחרו לשגרירות המטבח הטוסקני בישראל. לכבוד פרויקט A Taste of Toscana יצרו השפים דודי בן דוד וגיא ארבל את המנה "Pollo Alla Cacciatore – עוף בתבשיל ציידים": תבשיל טוסקני קלאסי של עופות ביין לבן, עגבניות, פטריות פורטבלו, ירקות שורש ורוזמרין מוגש עם פולנטה רכה. בתאבון!

המנה הטוסקנית של מסעדת טייטו
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו