צפו: ריאיון עם שף יובל בן-נריה ממסעדת טאיזו

"לא צריך להתאמץ: ההשראה יכולה להגיע מכל מקום. זה כל הכיף" יובל בן-נריה ממשיך להצעיד את טאיזו קדימה ומדבר על המוזה שלו

יובל בן נריה. צילום: איליה מלניקוב
יובל בן נריה. צילום: איליה מלניקוב
1 בדצמבר 2016

ג'ינג'י, כפי שמכנים אותו חבריו לעולם המסעדנות, נכנס לזירה של הגדולים ב-2013 עם פתיחתה של טאיזו ומאז לא עצר לרגע. אחרי שנתיים של זכייה בתואר "המסעדה הטובה ביותר", בן-נריה ממשיך להצעיד את טאיזו קדימה עם תפריט משתנה, ערבי קונספט ושיתופי פעולה מסקרנים. השנה פתח בשוק צפון שברמת החייל את מיאזאקי, הגרסה שלו לאיזאקייה – בר שתייה ואוכל יפני. בשנה הקרובה יפתח, ככל הנראה, מסעדה אסייתית נוספת ברחוב נחמני. לא עוצר, כבר אמרנו?