יום שישי, את גוועת: ארבעה מקומות מומלצים לטייק אווי בשישי

נמאס מהקורנפלקס? ארבעה מקומות שיארזו לכם אוכל טעים לסופ"ש

צילום: אנטולי מיכאלו
צילום: אנטולי מיכאלו
5 בינואר 2015

דונה

בסלון של דירה תמימה בכרם התימנים ממתינה קולקציית מטעמים שתוכלו לסחוב הביתה: קוסקוס, מפרום, חריימה, חמין, מוסקה, מגלובה, ממולאים (עלי גפן, פלפל ולפעמים גם כרוב) וקציצות טלה, עוף או בקר (40 ש"ח למנה). אם התעורר בכם חשק לתבשיל ספציפי, אפשר להתקשר יום קודם ויכינו אותו  במיוחד בשבילכם.
לדונה

דליקטסן

בתפריט יום שישי תמצאו כל מה שינחם אתכם ויגרום לכם להבריז (שוב) מהארוחה המשפחתית: מרק עוף (24 ש"ח), סלט עלים (22 ש"ח), שטרודל בשר (58 ש"ח), חצילים בחומץ (15 ש"ח), חמין (39 ש"ח), חצי עוף צלוי (39 ש"ח), לזניה תרד וגבינה (39 ש"ח), מפרום (12 ש"ח), שניצל (19 ש"ח) ואיך אפשר בלי – חלה קלועה (16 ש"ח).
לדליקטסן

פורטו

מבר היין הקטן בטשרניחובסקי תוכלו לקחת הביתה בקבוק יין ומעדנים קלילים תוצרת ידיו של השף אייל מרון, שאחראי גם על התפריט של הביסטרו ממול: סלט אוקטופוס, סלט תפוחי אדמה, כבד קצוץ עם שמאלץ, סלט עדשים, סלט לוביה, סלט שעועית לבנה וסלמון שנכבש במקום (28 ש"ח ל־100 גר'). מחיר: 8־15 ש"ח ל־100 גר'.
לפורטו

יוחנן

מהמזללה הזאת אפשר לקחת טייק אוויי וגם להזמין משלוח, שמגיע מסודר בקטע אחר (יש מצב שלאיש האריזות שלהם יש OCD?). התפריט כולל סלמון בקראסט אגוזים (45 ש"ח), ביף בורגיניון (45 ש"ח), לביבות בטטה וכרובית (5 ש"ח), לזניה ירקות (25 ש"ח), קיש בצל וסנט מור (49 ש"ח) וחצי עוף ממולא באורז ואווז (60 ש"ח).
ליוחנן