Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

יש באזז באוויר

פתחנו את היומנים וגילינו שוולנטיינ'ס דיי בפתח – סיבה מעולה לדרינק. קבלו שלושה מתכונים לקוקטיילים מבעבעים ומתוקים שיגרמו לכם להתאהב

BUZZ Bellini. צילום: בן יוסטר
BUZZ Bellini. צילום: בן יוסטר
29 בינואר 2017

תוכן שיווקי

Buzz Aperoll Spritz. צילום: בן יוסטר
Buzz Aperoll Spritz. צילום: בן יוסטר

[tmwdfpad]

Buzz Aperoll Spritz

מה אנחנו צריכים (קוקטייל אחד):

50 מ"ל אפרול

60 מ"ל SPARKLING BUZZ מוסקטו

10 מ"ל סודה

פלח תפוז

הגשה מומלצת: בכוס יין

מה עושים:

לכוס מלאה בקרח מוזגים את כל הנוזלים. סוחטים את התפוז פנימה ומערבבים.

טיפ:אם רוצים להרשים את הדייט, ניתן לחרוץ לכל אורכו של תפוז חריצים בעזרת זסטר (להשיג בחנויות כלי בית) ולחתוך לפרוסות.

Buzz Life in Sparkling Pink. צילום: בן יוסטר
Buzz Life in Sparkling Pink. צילום: בן יוסטר

Buzz Life in Sparkling Pink

מה אנחנו צריכים (6 קוקטיילים):

1 סלסילת תותים חתוכים לקוביות קטנות

2 אפרסקים חתוכים לקוביות קטנות

10 עלי בזיליקום טריים

1/3 כוס סוכר לבן

בקבוק SPARKLING BUZZ קריניאנו

סודה לסגירת המשקה

הגשה מומלצת: כוס שמפניה

מה עושים:

בקנקן מועכים בעדינות את התותים, האפרסקים, הבזיליקום והסוכר. מערבבים ונותנים לתערובת לעמוד 30 דק' במקרר. מוסיפים לקנקן SPARKLING BUZZ קריניאנו ומערבבים. מוזגים לכוס מלאה בקרח, סוגרים את המשקה בסודה ומקשטים בפירות מתוך הקנקן.

טיפ:ניתן להשתמש בכל פרי שיש בבית. חובבי האלכוהול יכולים לחזק את הסנגריה עם אלכוהול ניטרלי כמו וודקה, לפי הטעם.

BUZZ Bellini. צילום: בן יוסטר
BUZZ Bellini. צילום: בן יוסטר

[tmwdfpad]

BUZZ Bellini

מה אנחנו צריכים (קוקטייל אחד):

מנגו טרי

בקבוק SPARKLING BUZZ מוסקטו

הגשה מומלצת: כוס שמפניה או מרטיני

מה עושים:

מערבלים בבלנדר מנגו עם מעט מים. מוזגים את המחית לכוס ומוסיפים באיטיות SPARKLING BUZZ מוסקטו. מערבבים עם כפית ארוכה.

טיפ:אפשר להכין BUZZ Bellini נהדר גם עם אפרסק, שזיף או אגסים.

סטייליסטית: אינה גוטמן | מיקסולוג: אדי נוימן

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!