כצפוי, אחרי Hiro של אהרוני: ראמן בר נוסף ייפתח בתל אביב

המנה היפנית תופשת תאוצה: בועז צאירי יקים ראמן בר חדש בבן יהודה

ראמן של צאירי. צילום: בעז צאירי
ראמן של צאירי. צילום: בעז צאירי
15 באוקטובר 2015

זה היה רק עניין של זמן, שעם פתיחת Hiro של אהרוני בשרונה מרקט, ייפתחו בעיר ברי ראמן נוספים. המסעדן מיקי סלע שכר את השף המוערך בועז צאירי (אקס סאקורה) להקים את הראמן בר השני בתל אביב. המקום עתיד להיפתח בתחילת נובמבר ברחוב בן יהודה, ולהציע מגוון מייצג של המטבח היפני הצמחוני. המנות יכללו מרקי ראמן שצאירי מייצר את האיטריות הטריות שלהן, וטופו מיוחד שצאירי מכין בעצמו.

ראמן של בעז צאירי. צילום: בעז צאירי
ראמן של בעז צאירי. צילום: בעז צאירי

 

מלבד מרקי ראמן תוכלו לרכוש במקום משולשי אונגרי אורז הנמכרים כמו כריכים, וכן כיסוני אינרי של טופו ובנוסף גם מתוקים יפניים שצאירי מתמחה בהכנתם.

ישראל אהרוני. צילום: חיים יוסף
ישראל אהרוני. צילום: חיים יוסף

 

המקום החדש יתנהל באופן צנוע כמו בית קפה קטן, והמחיר למנה עיקרית לסועד לא יעלה על 40 ש"ח. צאירי וסלע הודיעו שלא ימכרו במקום משקאות קלים בסגנון קולה, אלא יכינו משקאות תה יפניים בסגנון מאצ'ה לאטה מחלב סויה וסוגים נוספים של תה. מיד נבדוק בגוגל טרנסלייט איך אומרים ביפנית הטיזינג הזה גורם לנו לרייר.