מלחמת הקבאב מסלימה: כרמל של האחים קיצ'ס נפתח היום

דוכן הבשרים החדש מציע מנות כמו קבאב טורקי, מחאמר פרגיות ומיונז עמבה. האם הוא יעמוד בסטנדרט הגבוה של השכנים ג'סמינו, M25 ושמואל? מה שבטוח, יהיה מדמם

כרמל
כרמל
1 בינואר 2018

האחים שי ואייל קיצ'ס שהיו הראשונים להביא את הבאנז לארץ לפני שש השנים כשפתחו את מזללת דה באן, פתחו ממש היום דוכן של בשרים מגריל פחמים בפיתה. לא תתקשו לאתר את הדוכן, הוא צמוד למסעדת דה באן שלהם ברחוב הלל הזקן בכניסה לשוק הכרמל, ויוצר רצף חביב למדי של אופציות מזון מהיר שמצטרפות לעלמה שנפתח בכניסה לשוק במקום גדרה 26, קוקו במבינו החדשה שמחליפה את פאפאס וכמובן המנזר הוותיק.

כרמל. צילום: שי קיצ'ס
כרמל. צילום: שי קיצ'ס

ההאפי האוור הכי משתלמים בעיר 

אהבנו את ההמבוגר החדש בדיזנגוף 

הקיצ'סים מסבירים שהבשר שהם משתמשים בו הוא בשר ישראלי, המגיע ממגדל בקר איכותי שעדריו הקטנים גדלים למרגלות התבור. התפריט המצומצם כולל קבאב אדנה שהוא קבאב טורקי אסלי (31 ש"ח), מחאמר פרגיות מתובל בסומק וזעתר (31 ש"ח), מעורב חלקי פנים של טלה  (39 ש"ח),  שפונדרה לילה שלם בתנור עם מיונז עמבה (40 ש"ח), ומנה צמחונית משתנה. הבטן של הפיתות מתמלאת בבשרים ובכמות נדיבה של עשבים טריים מהשוק: פטרוזיליה, נענע וכוסברה, וגם בצל וסומק, צ'ילי גריל, סלסת עגבניות חריפות ועוד.

תוכלו להחליק את הפיתות עם תרכיזים מתוקים על בסיס פירות טריים בסודה ובירה ישראלית מהחבית שיוצרה בליין מיוחד עבור המקום. (13 ש"ח לשליש).
במנות הצד תוכלו להזמין ירקות וסלטים כמו חציל ומיונז עמבה, כרובית עם גרמולטת לימון, וטחינה. למרות ההבטחות למקומות ישיבה, בינתיים תאלצו לאכול בעמידה ולהישמר מטפטופי טחינה. כשממש בסמוך נמצאים הקבב של שמואל, M25, ואפילו ג'סמינו לא רחוק, יצטרכו האחים קיצ'יס לתת פה מגה פייט.

כרמל, הלל הזקן 18, תל אביב. ראשון -חמישי  23:00-11:00 שישי – עד 16:00