מבקרי המסעדות של ישראל: מי הכי קשוח ומי נוטה לפרגן?
מי הם מבקרי האוכל הקשוחים בארץ (יש הפתעות), מה הכי מכעיס אותם ומה יחלץ מהם פרגונים? מדרג הקשיחות

מוכנים לאכול? צילום: Shutterstock
18 בדצמבר 2014
מבקר המסעדות הוא אחד התפקידים הנחשקים בשוק התקשורת, אבל הזכות לאכול חינם במיטב המסעדות בישראל לא מגיעה בלי מחיר. מבקר שזכה למוניטין סנובי או קשוח מושך אש מהשפים, המסעדנים והלקוחות כאחד, שלא נדבר על הקוראים המאוכזבים, שיפנו את הזעם על ארוחה גרועה אל המבקר שהמליץ ולא אל מי שבישל אותה. אבל מה בין המוניטין והמציאות? בעזרת החברים מאפליקציית דירוג המסעדותThe Table, בדקנו מי באמת המבקר הכי קשוח בישראל/



לאתרThe Table,להורדת האפליקציה לאייפוןולהורדת האפליקציה לאנדרואיד
[tmwdfpad]
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו