מה מזמינים היום: המסעדה הכי חמה בעיר הגיעה סוף סוף למשלוח

שיתוף הפעולה בין אנשי האנוי האהובה לקבוצה של אייל שני הוליד את אחת מהמסעדות החדשות הכי טובות שתקלנו בהן לאחרונה, ועכשיו במקום לחכות בתור אפשר פשוט להזמין את מנת בטן החזיר הפריכה ולהתענג עליה כמו על סוכריה
לא היה צריך הרבה כדי להלהיב אותנו לפני הפתיחה של למפור. שמענו שאיתי חיימוביץ' וקרן שרון, לשעבר בעלי מסעדת האנוי, פותחים מקום עם אייל שני ושותפו שחר סגל – ומיד התחלנו לשמור מקום בבטן, והרבה. כי היה ברור לנו שאם החבורה הזו משתפת פעולה, זה עבור משהו באמת מיוחד. רק כשהגענו לאכול הבנו עד כמה – מסעדה אסייתית מהדרג הגבוה ביותר, עם מנות לא מתחכמות אבל לגמרי משודרגות, אווירה קלילה ומהודקת ובעיקר ארוחה נהדרת. עכשיו יש גם בשורות למי שטרם הספיק לקפוץ – למפור נחתה בוולט, אנחנו חייבים להזמין את זה, ועכשיו.
למה? אולי כי מבקר המסעדות שלנו פשוט עף על המקום, ובמיוחד על ה-VFM של המנות. הנה למשל מה שהוא אמר על בטן החזיר: "שימו בצד את האטריות המצוינות והרוטב הנהדר ובואו נדבר על בטן החזיר. כלומר בואו לא נדבר, כי באמת מה אומרים? אין שום דרך להסביר במילים כמה המנה הזו אדירה כי אין מילים בעברית כדי לתאר עד כמה הפער בין הרכות של הבשר לפריכות של העור גדול. או כמה פריך הוא החלק הפריך. וגם אם הייתי אומר לכם שזה כמו לתת ביס בסוכריית תרנגול, מינוס הסוכר וצבע המאכל לא הייתם שומעים. כי זה ממש רועש שנותנים ביס".
מנה מומלצת: אחרי הדברים האלה קשה שלא להמליץ על מנת הקריספי סקין פורק (56 ש"ח), אבל נספר גם שמנת הבאטר צ'יקן (77 ש"ח) מדהימה.
יש אופציה לטבעונים? מנת קצת התרד הענקית (64 ש"ח), במיקס פטריות ובוטנים ברוטב למון גראס עם אורז טבעוני.
איך מזמנים? בוולט
ואם לא בא לי? אז שמעו, יש לנו עבורכם מרק שופרא דושפרה. וגם רשימה ענקית של המשלוחים הכי טובים בתל אביב. כי אנחנו אם כבר אתם מוותרים על ארוחה מלמפור, כנראה שאתם מחפשים משהו דה-בסט.