Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מה רואים הלילה: אשף האימה פוגש את סטיבן קינג, וזה בטוח יגמר בדם

מלכת צעקות חדשה נולדה. "קארי". (צילום: יח"צ אמזון פריים)
מלכת צעקות חדשה נולדה. "קארי". (צילום: יח"צ אמזון פריים)

באמזון פריים מהמרים על הפחד שלכם, ומביאים את בימאי האימה המוערך מייק פלנגן לעבד לסדרה את ספרו הראשון של סופר האימה הדגול, "קארי", שאתם מכירים בתור הסרט על הנערה עם דם חזיר על הפנים וכוחות מפחידים. זמן לשתות מיץ אומץ

8 באוקטובר 2026

למרות שעבור הישראלים אוקטובר אומר דברים אחרים, עבור האמריקאים הוא אומר דבר אחד – זמן לגלף דלעת, להוציא שלדים מהארון ולקנות כמות מאיימת של ממתקים לקראת האלווין. עבור תעשיית הטלוויזיה, לעומת זאת, זה אומר שהגיע הזמן לחדש את מלאי הדם המזויף ולהתכונן להוציא את כל סיפורי האימה שרק תוכלו למצוא. ובמקרה של הוליווד, זה תמיד אומר למצוא איזה סיפור של סטיבן קינג שעוד לא עובד למסך. וכשזה לא עובד, תמיד אפשר פשוט לקחת סיפור של סטיבן קינג שכבר כן עובד למסך, ולעבד אותו מחדש. היי, זה הוליווד 2026, ברור שיעבדו מחדש.
>> בפסטיבל הקומדיה מקדישים הרבה מחשבה לדברים הכי אדיוטים

לפחות הפעם באמזון פריים בחרו להתמודד עם קלאסיקה – "קארי", הספר הראשון של קינג, שכבר עובד לקולנוע, לסרט טלוויזיה, לסרט המשך ולמחזמר, אבל לנצח יזכר בזכות העיבוד הקולנועי של בריאן דה פלמה ותפקיד הפריצה של סיסי ספייסק מ-1976. את האתגר של להתמודד עם הקלאסיקה יקח הקולנוען מייק פלנגן, בימאי סרטי וסדרות אימה מוערך ששובר רצף יצירות ארוך בנטפליקס (מ-"מי מתגורר בבית היל" ועד "נפילת בית אשר") כדי להביא לאמזון את קארי החדשה. הקארי הזו היא סאמר ה. האוול, שחקנית בת 22 שסביר להניח שאתם לא מכירים, אבל מגיעה עם רקורד מרשים כשחקנית בסרטי אימה מגיל 9.

למקרה והסתתרתם בשירותים של הבית ספר עד כה, נזכיר שעלילת קארי מתרחשת בבית ספר תיכון בעיירה קטנה במיין (נו, זה סיפור של סטיבן קינג, איפה עוד?), ומתמקדת בנערה מבודדת שסופגת התעללות מחבריה לכיתה, עד שהיא מגלה יכולות טלקינטיות שזורעות הרס ברחבי העיירה. המיני סדרה בת 8 הפרקים שוחררה אתמול במלואה לשירות הסטרימינג, והביקורות הראשוניות כבר מפרגנות לגרסה של פלנגן. בכל אופן אנחנו אוהבים את הקטע החדש של להפוך סרטי אימה מפורסמים לסדרות, וכבר לא יכולים לחכות לראות את האוריג'ן סטורי של פרדי קרוגר בדרמה של 16 חלקים.
"קארי", 8 פרקים, עכשיו באמזון פריים

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!