Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מיץ' לינדהארד (אמריקה) הוא השף הצעיר של סן פלגרינו ל-2016

אחרי מיונים קפדניים וארוכים נבחר השף הצעיר שך סן פלגרינו בתחרות באיטליה. בין המתמודדים: שלושה שפים צעירים ומבטיחים. המנה הזוכה: ברווז צלוי עם דלעת ותפוז מתובל

המנה של הזוכה: ברווז צלוי עם דלעת ותפוז מתובל. צילום: S.Pellegrino Young Chef Award
המנה של הזוכה: ברווז צלוי עם דלעת ותפוז מתובל. צילום: S.Pellegrino Young Chef Award

תחרות השף הצעיר של סן פלגרינו סימנה זו השנה את השפים המבטיחים בעולם ומשמשת להם כמקפצה מקצועית, כפי שמוכיחים השפים שעלו לגמר בשנים הקודמות: אוראל קמחי, דיוויד פרנקל, חביב משה ואחמד סלאמה. בשלב הראשון אלפי מתמודדים מכל רחבי העולם שולחים מתכונים, וחבר שופטים איטלקי בוחר את המתמודדים הטובים ביותר בחלוקה ל־20 אזורים גיאוגרפיים בעולם.

חבר השופטים בתחרות השף הצעיר. צילום: S.Pellegrino Young Chef Award
חבר השופטים בתחרות השף הצעיר. צילום: S.Pellegrino Young Chef Award

השנה עלו לשלב חצי הגמר האזורי של הים התיכון (שכולל את תורכיה, יוון, ישראל ומדינות הבלקן) עשרה מתמודדים, מתוכםשלושה ישראלים(שיראל ברגר, אורן בן אליהו, עידן פרץ). בגמר הגדול, שהתקיים בסוף אוקטובר, נכחו שופטים מתורכיה ומיוון וכן נציג השיפוט הישראלי מאיר אדוני.

תחרות השף הצעיר של סן פלגרינו. צילום: S.Pellegrino Young Chef Award
תחרות השף הצעיר של סן פלגרינו. צילום: S.Pellegrino Young Chef Award

השנה זכה שף אמריקאי בתואר הנכסף. מיץ' לינדהארד (Mitch Liendhard) הכין לחבר השופטים ברווז צלוי עם דלעת ותפוז מתובל וגבר על 19 מתמודדים שייצגו 20 אזורים בעולם. אנחנו כמובן מפרגנים לזוכה הגדול, וממתינים בציפייה לשנת 2017 שתביא אתה מתמודד ישראלי לגמר הגדול ותשים על המפה הגלובאלית את הקולינריה הישראלית העכשווית והמודרנית שכולנו כל כך אוהבים.

המנה של הזוכה: ברווז צלוי עם דלעת ותפוז מתובל. צילום: S.Pellegrino Young Chef Award
המנה של הזוכה: ברווז צלוי עם דלעת ותפוז מתובל. צילום: S.Pellegrino Young Chef Award

[tmwdfpad]

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!