מסעדות מבפנים: עיראקי, שוודי וישראלי נפגשים במטבח

איך מחברים בין עולמות קולינריים מנותקים לכאורה כמו המטבח העיראקי והשבדי? במסגרת אירועי מסעדות מבפנים, אמיר קרונברג, השף של מסעדה גדרה 26, מזמין לסדנת בישול

גדרה 26
גדרה 26
26 בפברואר 2014

איך מחברים בין עולמות קולינריים מנותקים לכאורה כמו המטבח העיראקי והשבדי? אמיר קרונברג, השף של מסעדה גדרה 26 הממוקמת בלב כרם התימנים, מזמין למפגש קולינרי מרתק שייפתח בשיחה אישית על משפחתו ועל האוכל שעליו גדל ומשמש לו השראה עד היום: גדרה 26 נפתחה באוקטובר 2010 בעקבות חלום משותף של מורן ואמיר קרונברג, לארח כמו שהם אוהבים. מסעדת השוק הקטנה והמעוצבת היא פינת אוכל אלגנטית ומדויקת, עם תפריט מקורי ומצוין שכולל מנות כמו סנדביץ' גטבורג – פרוסת חלה קלויה ועליה שרימפס צרוב על הפלאנצ'ה, עגבניות, בצל סגול, ביצה קשה, שמיר ואיולי או פולנטה מתירס טרי עם בייקון וראשי קלמארי.

מפגש של עולמות קולינרים, גדרה 26. צילום: יח"צ
מפגש של עולמות קולינרים, גדרה 26. צילום: יח"צ

המפגש במסעדה ימשיך בסדנה מעשית בה ילמדו המשתתפים להכין שתי מנות קובה: קובה סלק וקובה פירות ים, משלב הכנת העיסה, דרך טכניקת הגלגול, כולל הכנת המרק בו מתבשלת הקובה. לסיום יאכלו המשתתפים את המנות שיכינו.

מנחה: שף אמיר קרונברג

נקודת מפגש: מסעדת גדרה 26, רחוב גדרה 26, 03-5100164

מועד: חמישי, 27/2, 11:30-9:00

מספר משתתפים: 20

עלות: 200 ש"ח

להזמנת כרטיסים לסדנה הקליקו כאן