מסעדת בינדלה חוגגת שנה בערב איטלקי אסיאתי

מסעדת בינדלה מציינת את סיום השנה הראשונה לפעילותה בערב מיוחד המפגיש בין המטבח האיטלקי לאסיאתי

מסעדת בינדלה. צילום: חיים יוסף
מסעדת בינדלה. צילום: חיים יוסף

בינדלה, מסעדת השף שהקימו האחים השוויצרים כריס ורודי בינדלה במונטיפיורי, חוגגת את סיום השנה הראשונה לפעילותה בערב יום ראשון הקרוב (12.4) בסעודה חגיגית. המסעדה, שזכתה בתואר "המסעדה החדשה הטובה" בטקס פרסי האוכל של Time Out לשנת 2014, תחגוג את המאורע בערב חגיגי בו יוגש תפריט המשלב בין המטבח האיטלקי והמטבח האסיאתי. בין המנות שיוגשו: ניגירי ארנצ'יני, קנלוני סרטנים עם מדרס קארי ואננס ודג ילו טייל ברוטב קארי. בגזרת הקינוחים יוגשו צ'וצ'ה צ'אי, פנקוטה שוקולד לבן וקוקוס, צ'אי נאפלי וגלידת פיסטוק.

בינדלה, יום ראשון (12.4), 18:00. יש להזמין מקומות מראש

למסעדת בינדלה