טיים אאוט timeout

טקס פרסי האוכל 2014: טאיזו היא זוכת המסעדה הטובה ביותר

| מאת: מערכת Time Out

הטקס הגדול של עולם הקולינריה הישראלית הסתיים ובעוד זוכי הטקס בדרכם לחגוג, אנחנו כאן כדי לדווח על התוצאות. ישראל אהרוני קיבל את פרס מפעל החיים, לוקץ סיפק את הצד הבידורי, אבל מי היו הזוכים הגדולים?

הערב (14.12.14) נערך הטקס השנתי של עולם הקולינריה הישראלי – טקס חלוקת פרסי האוכל של Time Out. הטקס, שהתקיים במוזיאון תל אביב לאמנויות בהנחיית מיכל אנסקי, כיבד את הטובים והאהובים בתחום המזון והשתייה בעזרת הצבעות הקהל עם מעל ל-200 אלף הצבעות. הפרסים המרכזיים של האירוע הוענקו למסעדת טאיזו, שהוכתרה כמסעדת השנה, לשף דייוויד פרנקל שהוכרז כשף השנה ולמסעדת בינדלה שקיבלה את תואר המסעדה החדשה של השנה. רשימת הזוכים המלאה מצורפת למטה.


 רשימת הזוכים:

דגים ופירות הים: מאנטה ריי

המועמדים: השקד, ברבוניה, טורקיז, מלגו מלבר, רוקח 73 , הזקן והים, סיטארה

א.בוקר ובראנצ': בנדיקט

בחירת המערכת: הוטל מונטיפיורי
המועמדים: אורנה ואלה, מלון עלמה, מלון רוטשילד, הוטל מונטיפיורי, דלאל, מאנטה ריי, גרינברג, רביבה וסיליה, Brown

בית הקפה: The Streets קינג ג'ורג'

המועמדים: Bread Story, שיין, תחתית, באצ'ו, נחמה וחצי, קפה נח, אחת העם, מובינג, רוטשילד 12

המסעדה הטבעונית: ננוצ'קה

המועמדים: זכאים, אנסטסיה, 24 רופי, בודהה בורגרס, בר קיימא, אבא גיל

משלוחים: צפרה

המועמדים: קופי בר, ג'חנון מול הים, מזנון, פילדלפיה, יוחנן, דליקטסן

המסעדה האסייתית: בית תאילנדי

המועמדים: האנוי, נאם, דה באן, צפרה, אובן קובן, יאקימונו, TYO, טייגר לילי, אקיקו

פרס מפעל החיים הוגש לישראל אהרוני, שהכריז ש "זה לא אומר שאני מתכוון לקחת Time Out בעקבות הפרס"

DSC_1323

האיטלקיה: מל ומישל

המועמדים: ליטל איטלי טרטורייה, איל פסטיו, גוסטו, קפה איטליה, רפובליקה דה רונימוטי, איטלקיה בפשפשים, קמפנלו

Value For Money: ג'ירף

המועמדים: אלורה, אמורה מיו, זיקה, חאן מנולי, האחים, שגב אקספרס

אינדי: ג'וז ולוז

בחירת המערכת: יהלומה
המועמדים: חלוצים, יהלומה, זבולון 10,  SuraMare, בר יין, ג'וז ולוז, אוזריה, דלידה

המעדנייה: דליקטסן

המועמדים: ליגורי, גודיס, מעדניית יום טוב, חיים רפאל, אברמנטו, חוות צוק

אוכל עדות: גרקו (יווני)

חנן מרגילן (בוכרי), רפסודיה רומנית, ד"ר שקשוקה (טריפוליטאי), קיטון (מזרח אירופאי), סלימי (פרסי), מרגרט תייר (טריפוליטאי)

הראפר והקומיקאי איתי לוקץ מספק את החלק הבידורי עם השיר "אייל שני". השף המוחמא נעמד ומוחא כפיים עם סיום השיר.

הבולנז'רי: לחמים

המועמדים: בית לחם, לחם ושות', לה מולאן, בר לחם, מרגוזה, לחמנינה

מתוקים: דלאל

המועמדים: בייקרי, החגיגה של בבט, דלאל, שמו הקונדיטוריה, וופל בר, רביבה וסיליה, Careme

הגלידרייה: אניטה

המועמדים: אייסברג, וניליה, ג'לטרייה, Cookeez, גלידרייה סיצילאנית, כפיתולינה, אלורה

הפיצרייה: טוני וספה

המועמדים: פי בריבוע, הפיצה, דה אוסוולדו, אייסברג וולקנו, פיליפ, ג'וספה

אוכל הרחוב: המזנון

המועמדים: הסנדוויץ', שווארמה בינו, Port 19, ויטרינה, מפגש אושר,שיפודי דני וסלים (הברברי), עלי קראוון (אבו חסן), איציק ורותי

ההמבורגר: אגאדיר

המועמדים: 26 המבורגר גורמה, וולפנייטס, מוזס, BBB, דיקסי, Black ויטרינה

עסקית: רפאל

המועמדים: סיטארה, המזללה, ארנסטו, קמפנלו, חדר אוכל, בסטה, מול ים, צפון אברקסס

בלוג האוכל: בצק אלים

בחירת המערכת: טבעוניות נהנות יותר
המועמדים: טבעוניות נהנות יותר, מה את עושה כל היום, חוג הקוטב הצפוני, גרגרנית, עוגיונט, The Kitchen Coach

ספר האוכל: הספר המתוק

המועמדים: אוטואוכל – טעימה מירושלים, הים שלנו, מנה עיקרית, המטבח הבלקני, הספר הטבעוני, הפטיסרי הטובות בפריז

הבר הכי טוב: Zou Bisou

המועמדים: שישקו, מלון בראון, לוציפר, מנזר, בוקסא, כולי עלמה, סקס בוטיק, Mate, ג'ימי הו, קוקיז קרים

קוקטייל בר: Imperial Craft Cocktail Bar

בחירת המערכת: בל בוי
המועמדים: Aria, טיילור מייד, 223

ברמן/מיקסולוג: בר שירה

המועמדים: אריאל לייזגולד, אורון לרנר, עמית גלעד, שמוליק וולברג, אדי ניומן, מוש בודניק, אבי קאשי

הרסטו בר: מסה

המועמדים: צ'יקטי, קפה אירופה, חמארה, Aria, ויקי כריסטינה, צפון אברקסס, פיקוק, סרווסריה

כשרה: הרברט סמואל הרצליה

המועמדים: לומינה, ווסט סייד, בלו סקיי, ניני האצ'י, גשן, ליליות, מינאטו

מסעדת הבשר: מקום של בשר

המועמדים: הדסון, חוות צוק, NG, שיין אנד שארפ, מיט בר, ליטל איטלי – קרנבירה

מחוץ לעיר: הלנה (קיסריה)

המועמדים: טיביס (ורד הגליל), סבידה (עכו), מיכאל (מושב לימן), מונא (ירושלים), מגדלנה (צומת מגדל), המסגר 5 (אילת), בלה (בית שערים), אלבאבור (אום אל פחם)

הביסטרו/בראסרי: קפה אירופה

המועמדים: נחמני, סושיאל קלאב, Aria, דוד ויוסף, ברטי, אדורה, המזללה, דלאל, פיצרוי

המסעדה היוקרתית: מול ים

המועמדים: כתית, מסה, קלואליס, סלון, פופינה, טופולופומפו, התרנגול הכחול, שגב, יאקימונו

המוסד הכי טוב: בראסרי

המועמדים: דיקסי, קפה נואר, קנטינה, אורנה ואלה, ברבוניה, מרגרט תייר, מנזר, קימל

המסעדה החדשה: בינדלה

המועמדים: טופולופומפו, פאסטל, ז'אז'ו בר יין, קלארו, אונזה, TYO, פונדק דה לוקס, ברנז'ה

שף השנה: דייויד פרנקל

המועמדים: שרון כהן, מאיר אדוני, אייל שני, רן שמואלי, יובל בן נריה, יונתן רושפלד

המסעדה הטובה ביותר: טאיזו

המועמדים: פרונטו, שילה, יפו תל אביב, הוטל מונטיפיורי, קיטשן מרקט, בסטה, הרברט סמואל, שולחן

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: c422d06bb