Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

סוכר, קינמון, מצה: מתכון מהיר למצה בריי מתוק מאת שי-לי ליפא

מצה בריי בסוכר וקינמון. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
מצה בריי בסוכר וקינמון. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

מתכון השלום: נשנוש טעים להפליא שמתאים גם למי ששומר על הכשרות לחג וגם עבור מי שסתם אוהב להתנפל על משהו מתוק ומטוגן. דתיים וחילונים מסרבים להיות אויבים

18 באפריל 2022

6־8 מנות | 20 דקות | קל מאוד | כשר לפסח | מצות

>>למתכוני פסח נוספים באתר השולחן

מצה בריי משודרגת וטעימה: מטגנים מציות עשירות בביצים, חלב ווניל, מגלגלים אותן בסוכר וקינמון ומקבלים נשנוש ממכר

4 מצות שבורות לחתיכות קטנות
שי לי ליפא (צילום: אבישג שאר ישוב)
שי לי ליפא (צילום: אבישג שאר ישוב)

לטיגון:

לציפוי:

אופן ההכנה

1

מניחים את שברי המצות בקערה, יוצקים מעל חלב ומשהים 10 דקות. מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים היטב.

2

מחממים מחבת עם שמן בגובה 1 ס"מ על להבה בינונית. יוצקים כל פעם כף מתערובת המצה, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים למגש.

3

מערבבים סוכר וקינמון בקערה, ומגלגלים בהם את המצה בריי.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!