מתכון לסנגריה עם יין לבן
לכבוד תערוכת סומלייה שתיפתח ביום שני הקרוב לקהל המקצועי, יקב תבור מנדב מתכון לסנגרייה לבנה

22 בינואר 2015
White sangria
המצרכים:
- 100 מ"ל גוורץ/רוסאן מסדרת הר של תבור
- 30 מ"ל גורדונס
- 10 מ"ל מונין משמש
- 10 מ"ל מונין אלדרברי
לקישוט:פרוסות דקיקות של מלפפון וגלגלי תפוז דקיקים אפשר לפרוס בעזרת קולפן)
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח, משקשקים חזק במשך כמה שניות.
מסננים לכוס גדולה (מאג).
מקשטים בפרוסות מלפפון וגלגלי תפוז דקיקים, ומגישים.
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו