Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון לסנגריה עם יין לבן

לכבוד תערוכת סומלייה שתיפתח ביום שני הקרוב לקהל המקצועי, יקב תבור מנדב מתכון לסנגרייה לבנה

White sangria

המצרכים:

  • 100 מ"ל גוורץ/רוסאן מסדרת הר של תבור
  • 30 מ"ל גורדונס
  • 10 מ"ל מונין משמש
  • 10 מ"ל מונין אלדרברי

לקישוט:פרוסות דקיקות של מלפפון וגלגלי תפוז דקיקים אפשר לפרוס בעזרת קולפן)

אופן ההכנה:

מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח, משקשקים חזק במשך כמה שניות.

מסננים לכוס גדולה (מאג).

מקשטים בפרוסות מלפפון וגלגלי תפוז דקיקים, ומגישים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!