מתכון לסנגריה עם יין לבן
לכבוד תערוכת סומלייה שתיפתח ביום שני הקרוב לקהל המקצועי, יקב תבור מנדב מתכון לסנגרייה לבנה
White sangria
המצרכים:
- 100 מ"ל גוורץ/רוסאן מסדרת הר של תבור
- 30 מ"ל גורדונס
- 10 מ"ל מונין משמש
- 10 מ"ל מונין אלדרברי
לקישוט: פרוסות דקיקות של מלפפון וגלגלי תפוז דקיקים אפשר לפרוס בעזרת קולפן)
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח, משקשקים חזק במשך כמה שניות.
מסננים לכוס גדולה (מאג).
מקשטים בפרוסות מלפפון וגלגלי תפוז דקיקים, ומגישים.