הכי אביבי ומרענן: מתכון לסלט וייטנאמי של רותי רוסו

סלט וייטנאמי של רותי רוסו. צילום: זוהר רון
סלט וייטנאמי של רותי רוסו. צילום: זוהר רון

הסלט הזה מתאים בול לעונה ואם מוסיפים לו רצועות של עוף או טופו, אז בכלל יש לכם ארוחה מלאה

4 מנות | 1 שעה | קל | כשר | סלטים

>>למתכונים נוספים של רותי רוסו באתר השולחן

מי שלא יכול לסבול ריח של רוטב הדגים (וחבל, כי הוא מדהים), יכול להמיר אותו בסויה דלת מלח.

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי טיים אאוט: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

לרוטב

רותי רוסו (צילום מיכה לובטון)
רותי רוסו (צילום מיכה לובטון)

ואיפה רותי רוסו אוכלת פה בעיר? כל התשובות כאן 

אופן ההכנה

1

שמים את המים והסוכר בסיר קטן ומבשלים עד שהסוכר נמס. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומתקנים תיבול לפי הטעם. שומרים במקרר.

2

יוצקים חלק מהרוטב על גפרורי הגזר ונותנים לו לעמוד בפנים בין חצי שעה לכמה ימים (במקרר).

3

מערבבים בקערה את האטריות, הגזר, הקולרבי והעגבניות. יוצקים מעט רוטב ומערבבים היטב, הכי טוב עם הידיים.

4

מוסיפים את עשבי התיבול ונותנים עוד ערבוב עדין אחד. מסדרים בקערה ומפזרים מלמעלה את הבוטנים הקלויים והצ'ילי החריף.