Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

נדמיין שחורף: כרוב צלוי עם תבשיל זנב שור של דיוויד פרנקל

כרוב צלוי עם תבשיל זנב שור ופול ירוק של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו
כרוב צלוי עם תבשיל זנב שור ופול ירוק של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו

המנה הזאת דורשת אמנם אפס מאמץ אבל גם הרבה סבלנות, ותאמינו לנו - היא לחלוטין שווה את זה. מהרו לפני שיהיה פה חם מדי

16 במרץ 2022

4 מנות | 5.5 שעות | קל | כשר | בשר

>>למתכונים נוספים של שף דיוויד פרנקל באתר השולחן

החומריםטבלת מידות ומשקלות

הטבה בלעדית לקוראי טיים אאוט: קבלו 12% הנחה(!) על תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

דיוויד פרנקל (צילום אסף קרלה)
דיוויד פרנקל (צילום אסף קרלה)

אופן ההכנה

לבשר

1

במחבת עם מעט שמן צורבים את פרוסות זנב השור עד לקבלת גוון שחום ומעבירים לתבנית תנור. למחבת שבה טוגן הבשר יוצקים את היין, מצמצמים בחצי ושופכים על הבשר שבתבנית. מוסיפים את הירקות (חוץ מהכרוב) והתבלינים ומוסיפים מים עד למחצית גובה הבשר והירקות. צולים ב־160 מעלות במשך 5 שעות עד שהבשר מתפרק מהעצם.

לכרוב

2

בסיר עם מים רותחים חולטים את 4 חצאי הכרוב במשך 3 דקות ומעבירים מיד למי קרח.

להרכבה

3

מוציאים את הבשר מהתנור, מצננים לטמפרטורת החדר ומפרקים אותו מהעצם לחתיכות גדולות; מסננים את הנוזלים ושומרים אותם בצד. ממלאים את הכרובים בחתיכות הבשר, יוצקים את נוזלי הבשר על הכרובים וצולים בתנור במשך 8 דקות עד לקבלת זיגוג. מגישים עם פול ירוק.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!