הנקניקיה הזו תעיף אתכם לשווקי חג המולד (למרות שהיא בדיזנגוף)

פופ-אפ חדש מבית בוטי (החוגג שנתיים) מציע נקניקיות שמנמנות בלחמניית פרעצל מהממת. כיכר דיזנגוף הסמוכה שהפכה לפיאצה תשמש לכם כתפאורה אולטימטיבית

בוטי. צילום: אפיק גבאי
בוטי. צילום: אפיק גבאי
17 בדצמבר 2020

את שווקי חג המולד האירופאיים שמציעים יין חם ונקניקיות בלחמנייה כנראה שנפספס השנה (ומסתמן שגם תושבי אירופה), אבל האנשים הטובים של בוטי סידרו לנו הזדמנות ליהנות מהם גם במחוזותינו, כלומר בכיכר דיזינגוף שהפכה בימים אלה לפיאצה האולטימטיבית.

לכבוד חגיגות השנתיים להיווסדם, פצחו בוטי בפופ-אפ מרגש וטעים בטירוף במיוחד לחורף – נקניקיות בלחמניית הפרעצל הטובה והאהובה שלהם, עם תוספות נחוצות של כרוב כבוש וסלט תפוחי אדמה.

במקום מציעים ארבעה סוגים שונים של נקניקיות: נקניקיה מבשר לבן של כתף חזיר, אגוז מוסקט וזרעי סלרי שניחנת בטעם דומיננטי אך מעודן ומתוחכם; נקניקיה קלאסית לפי הספר של בשר עגל, גבינת אמנטל שוויצרית, קטשופ וחרדל שאהבנו במיוחד; נקניקיית בקר ספרדית בניחוח פיקנטי עם תערובת פלפלים שהיתה נהדרת גם היא.

הנקניקיות של בוטי. צילום: אפיק גבאי
הנקניקיות של בוטי. צילום: אפיק גבאי

וגם, כדי שלא נקפח את הטבעונים, נקניקיית מרגז טבעונית המבוססת על חלבון סויה, עם צ׳ימיצ׳ורי, רוטב פלפלים חרפרף וקטשופ ביתי מעולה. עוד נציין לטובה את הפרעצל שנותר פריך ונגיס. מדובר בביס מנצח שמתפצח בשיניים והולם בדיוק את הנקניקיה הדשנה על מגוון רטביה.

יצאת נקניק: הנקניקיות הכי שוות בתל אביב

אין עוררין על כך שנקניקיה בלחמנייה היא עונג בלתי יתואר ורבים יגדירו אותה כגילטי פלז׳ר האידאלי, על כן לזלול אותה בכיכר ביד אחת, כשביד השנייה בירה צוננת או סיידר נראה לנו כמו פתרון מנחם ולא רע לימים הקרים שלפני החיסון. מה שנקרא: עד העונג הבא.

עד שתוכלו לשוב ולשבת במקום, ניתן להזמין טייק-אווי ולשבת בכיכר, או במשלוחים דרך wolt בכל שעות הפעילות.

נקניקייה בפרעצל תעלה לכם 39 ש״ח. דיל של פרעצל נקניקייה וסיידר גליפט galipette עולה 50 ש"ח.