העונה החמה: 35 הסרטים והסדרות שאנחנו הכי מחכים להם בקיץ 2025

"וונסדיי". צילום: יח"צ נטפליקס
"וונסדיי". צילום: יח"צ נטפליקס

הגיע הרגע הזה בשנה שבו הטמפרטורות עולות, וכך גם כמות הבידור שמוזרק לנו לתוך הווריד. בכל זאת, יש לנו הרבה שעות להעביר במזגן מול המסך. אלו הסרטים והסדרות שאנחנו הכי מצפים להן במהלך חודשי הקיץ - ומסתבר שלא כולם רימייקים! (אבל רובם כן)

12 ביולי 2025

הקיץ הגיע ובהוליווד דאגו לכם למלאי שלם של סרטים וסדרות, כך שכל מה שאתם צריכים לעשות זה להדליק את המזגן, למזוג איזה משקה צונן ולהידבק למסך כדי להתחמק מהחום המעיק שרק הולך ומתגבר. אז בלי הקדמות מיותרות – זה כל מה שאתם צריכים לראות בקיץ. 

הסרטים של הקיץ

סופרמן 

תאריך יציאה: 11 ביוני. כן, זה אתמול.
במאי: ג'יימס גאן
על מה הסרט? הסרט מתרחש 3 שנים אחרי שסופרמן מתחיל ללבוש את התחתונים מעל המכנסיים, וכעת הוא צריך לפעול מול כוחות החוששים מהיום בו סופרמן יאבד שליטה. כן, אנחנו מדברים על לקס לות'ר.
למה לצפות בזה? בתור התחלה, זהו הסרט הראשון בשלב "אלים ומפלצות" של יקום DC בהנהגת ג'יימס גאן, אבל גם ייתכן שלראשונה מזה שנים קיבלנו סרט סופרמן טוב, לפחות כך מבקרת הקולנוע שלנו חשבה

ארבעת המופלאים: צעדים ראשונים 

תאריך יציאה: 25 ביולי
במאי: מרט שאקמן
על מה הסרט? ריד ריצ'רדס, בן גרים, סו וג'וני סטורם הם ארבעת המופלאים, קבוצת גיבורי על הפועלת בשנות ה-60, שצריכים להגן על עצמם מאחד הנבלים החזקים ביותר שנכתבו בקומיקס של מארוול – גלקטוס.
למה לצפות בזה? מאט שאקמן הוא הבמאי של "וונדה-ויז'ן", ובין אם אהבתם או לא, חייבים להעריך את הטעם האמנותי שבלט בסדרה. אחרי הכישלון של שלב 5 ביקום הקולנועי של מארוול, זה אמור להיות הסרט שיציל את התחת של קווין פייגי. נחייה ונראה.

אדינגטון

תאריך יציאה: 18 ביולי
במאי: ארי אסטר
על מה הסרט? מערבון מודרני המתרחש בעיירה בדיונית בניו מקסיקו בשנת 2020, כשהנושא החם לא היה מלחמות, אלא מגיפת הקורונה. הסיפור עוקב אחר שריף שמסרב לאכוף את חוקי המסיכות, ועוסק בנושאים החברתיים הבוערים של אותה תקופה, בחלקם אנחנו עדיין עוסקים היום.
למה לצפות בזה? ארי אסטר הוא בין הבמאים הבולטים של העשור האחרון, עם סרטים כמו "בו מפחד" (2023) וסרט האימה "מידסומר" (2019). גם כאן הוא חובר פעם נוספת לחואקין פניקס, ומוסיף על זה את אמה סטון, אוסטין באטלר, פדרו פסקל ובסך קאסט מפוצץ בכישרון. לא רואה סיבות למה לא.

>> ג'רמי פוגל נגד אלוהים: הספר שיחזיר אתכם בשאלה או לפחות ינסה

כן!

תאריך יציאה: טרם נרכש להקרנות בארץ, אך יוקרן ב-20 ביולי במסגרת פסטיבל ירושלים
על מה הסרט? נגן ג'אז ורקדנית שמוכרים את כישרונם, גופם ואף את תודעתם על מנת לשרוד עם תינוק בישראל של אחרי 7 באוקטובר.
למה לצפות בזה? סרטו של נדב לפיד הנהדר כבר הוקרן בפסטיבל קאן וזכה לשבחים מקיר לקיר, אך הוא יגיע (כרגע) רק במסגרת פסטיבל ירושלים להקרנה בודדת. אז למה כולם צריכים לראות את זה? כי יש מי שרוצה שלא תראו. אלמוג כהן וטלי גוטליב הספיקו להתנגד להקרנתו בישראל, ולא רחוק הרגע שבו הצופה הישראלי יצטרך להצביע דרך קניית כרטיסים, או גרוע מזה, דרך מחאה. תתמכו ביצירה חופשית בישראל. זה בערך הדבר האחרון שנשאר לנו.

אריאל ברונז ואפרת דור, "כן!" (צילום: יחסי ציבור)
אריאל ברונז ואפרת דור, "כן!" (צילום: יחסי ציבור)

צמודים

תאריך יציאה: 30 ביולי
במאי: מייקל שאנקס
על מה הסרט? מילי וטים הם זוג צעיר שמחליט לעזוב את העיר הגדולה ולעבור בבית כפרי ומבודד, שם השניים מגלים כוח מסתורי שמחבר את הגוף שלהם אחד לשני.
למה לצפות בזה? סרטי אימה הם כבר לא אותם זבלונים זולים ומדממים שראינו לפני עשר וחמש עשרה שנה בקולנוע, ו"צמודים" נראה בדיוק כמו ההתפתחות הטבעית של אלו מהם שהלכו בדרך הרבה יותר אמנותית בשנים האחרונות. אליסון ברי ודייב פרנקו, שחקנים קומיים בעיקר, מראים את היכולות שלהם גם בז'אנר האימה, וזה אחד הטריילרים הכי מעניינים שראיתי.

האקדח מת מצחוק

תאריך יציאה: 1 באוגוסט
במאי: עקיבא שפר
על מה הסרט? ליאם ניסן מחליף את לסלי נילסן ברימייק לסרט האייקוני מסוף שנות השמונים. הפעם לוטננט פרנק דרבין צריך להוביל יחידת משטרה כדי להציל את העולם, בניגוד לכל הפעמים האחרות שהוא עשה זאת.
למה לצפות בזה? קודם כל, אנשים בגילי יזהו את עקיבא שפר כחלק מלהקת "לונלי איילנד" הפרודית, ולכן נראה שההומור מכוון לשם. חוץ מזה, יש לנו את ליאם ניסן ופמלה אנדרסון בתפקידים ראשיים, ואני חייב להגיד שזה נראה לא רע בכלל – כאילו הפרודיה האייקונית התאימה את עצמה לימינו, ויש סיבה לפתח ציפיות לקראת הסרט הזה.

שישי הפוך יותר 

תאריך יציאה: 8 באוגוסט
במאי: נישה גנאטרה
על מה הסרט? המשך לסרט הנעורים הקלאסי "שישי הפוך" במהלכו אמא ובת שלא מסתדרות מתחלפות בגופן וצריכות ללמוד להסתדר אחת עם השנייה. ההמשך מתרחש 22 שנה מאוחר יותר, וגם הפעם הן מחליפות גוף. כמה מפתיע.
למה לצפות בזה: אין לי ספק שזה יהיה סרט בינוני למדי באיכותו, אך הנוסטלגיה מצדיקה את הצפייה בו. אם אתם רוצים לחזור לימים בהם היו משדרים את הסרט בערוץ יסבבה בשבת בצהריים – זאת בהחלט הדרך. חוץ מזה, כל מה שג'ימי לי קרטיס עושה בשנים האחרונות ראוי לצפייה.

נשקים 

תאריך יציאה: 8 באוגוסט
במאי: זאק קרגר
על מה הסרט? כיתה שלמה נעלמת, רק ילד אחד ניצל, והעיירה מתחילה לפקפק במי עומד מאחורי ההיעלמות.
למה לצפות בזה? זאק קרגר, בדומה לג'ורדן פיל, הוא קומיקאי שעשה הסבה לסרטי אימה. הסרט הקודם שלו, "ברברי" משנת 2022, הוא אחד הלהיטים המפתיעים שיצאו באותה השנה, מאד מסקרן לאן הוא ילך עם הסרט הזה.

סתם אחד 2

תאריך יציאה: 15 באוגוסט
במאי: טימו טג'אהג'נטו
על מה הסרט: האץ' היה איש משפחה די כנוע שחי חיי משפחה בורגניים ובינוניים, ובסרט הקודם נאלץ לחזור לתפקידו כמתנקש קטלני על מנת להגן על משפחתו. הפעם האץ' יוצא לחופשה משפחתית בעיירה שנמצאת במרכז רשת הברחות המנוהלת על ידי פושעת אלימה.
למה לצפות בזה? קודם כל, התסריטאי דרק קולסטד הוא גם התסריטאי של ג'ון וויק, וזה ניכר. אבל במקום רוצח שקט ואפל אנחנו מקבלים אנטיתזה בדמות האנטי גיבור בוב אודנקירק. חוץ מזה, שרון סטון משחקת בתפקיד הנבלית, שזה תמיד משמח. 

למטה ולמעלה 

תאריך יציאה: 22 באוגוסט
במאי: ספייק לי
על מה הסרט? עיבוד לסרט הפשע היפני המיתולוגי של אקירה קורוסאווה. העיבוד האמריקני מספר על תעשיין מוזיקה עשיר שנרקמת נגדו מזימת חטיפה.
למה לצפות בזה? בין אם אתם אוהבים את ספייק לי ובין אם לא, מדובר באחד היוצרים האפרו-אמריקאיים הבולטים בהוליווד ותמיד אפשר לסמוך עליו שהסרט הזה יהיה יותר מרק עוד סרט קיץ. חוץ מזה, דנזל וושינגטון בתפקיד ראשי תמיד מביא את הסחורה.

נתפס על חם 

תאריך יציאה: 22 באוגוסט
במאי: דארן ארונופסקי
על מה הסרט? כוכב בייסבול לשעבר נשאב לעולם הפשע של ניו יורק בשנות ה-90.
למה לצפות בזה? דארן ארונופסקי הוא אחד היוצרים החשובים ביותר של המאה ה-21 עם סרטים כמו "רקוויאם לחלום" (2000), "המעיין" (2006), "ברבור שחור" (2010) ועוד. חוץ מזה עושה רושם שהמאפיה היהודית מככבת.

רוז נגד רוז

תאריך יציאה: 29 באוגוסט
במאי: ג'יי רואץ'
על מה הסרט? סרט המבוסס על הרומן "מלחמת רוז ברוז" ורימייק לסרט משנת 1989 בבימוי דני דה ויטו. הסיפור מתמקד בזוג המתיימר להיות "הזוג המושלם" – תיאו רוז הוא ארכיטקט ואייבי רוז היא שפית מבטיחה. כשהקריירה של תיאו מתרסקת בזמן שהקריירה של אייבי ממריאה, מתעוררת בהם תחרות איומה.
למה לצפות בזה? הבמאי ג'יי רואץ' הוא גם האיש שעומד מאחורי סרטי אוסטין פאוורס, "פגוש את ההורים" ולפני עשר שנים הייתה לו גם תפנית מעניינת עם "טרמבו". אם זה לא מספיק לכם, יש גם את בנדיקט קמברבאץ' ואת אוליביה קולמן בתפקידים ראשיים. ובכלל – זה נראה כמו סרט כיפי לראות, וע"פ הטריילר הוא גם לא מפחד ללכת רחוק באותה נשימה.

טוקסיק אוונג'ר 

תאריך יציאה: 29 באוגוסט
במאי: מייקון בלייר
על מה הסרט? שרת נקלע לתאונה מחרידה במהלכו נשפך עליו חומר רעיל שהופך אותו ל"נוקם הרעיל", מין יצור מעוות ושרירי שרוצה להציל את העולם.
למה לצפות בזה? הסרט, חידוש לסרט הטראש/קאלט מהאייטיז, היה אמור לצאת כבר לפני שנתיים, אך בוטל לאחר שכבר צולם. למזלנו חברת "סינוורס" רכשה אותו, וכעת הוא צפוי להגיע אלינו בסוף אוגוסט. "טוקסיק אוונג'ר" הוא ללא ספק בחירה מיוחדת להציל. הטריילר נראה מעניין, פיטר דינקלג' בתפקיד ראשי וזה סרט קאלט שיש לו מספיק קהל כדי להצדיק את החידוש. מי יודע? אולי זה אפילו יהיה טוב.

דאונטאון אבי: הגראנד פינאלה

תאריך יציאה: 12 בספטמבר
במאי: סיימון קרטיס
על מה הסרט? הסרט השלישי בסדרת הסרטים הממשיכים את הסיפור של הסדרה מנטפליקס, והפעם מארי מוצאת את עצמה בליבו של סקנדל פומבי ומתמודדת עם אתגרים כלכליים שיכולים שיכולים להמיט בושה על המשפחה.
למה לצפות בזה? זהו הסרט האחרון שלא רק סוגר את טרילוגיית הסרטים, אלא גם את הסדרה כולה. אז אם אהבתם את "דאונטאון אבי" וזקוקים לסגירת מעגל, עכשיו זה הזמן. כלומר ספטמבר, אבל הבנתם.

המסע הגדול האמיץ והיפה

תאריך יציאה: 19 בספטמבר
במאי: קוגונאדה
על מה הסרט? פנטזיה רומנטית המספרת על שני זרים שיוצאים למסע דרך דלתות, כאשר כל דלת פותחת זיכרון שונה מעברם.
למה לצפות בזה? מעבר לזה שהסרט נראה מקסים, אנחנו מדברים על הבמאי של "פצ'ינקו" – אחת הסדרות הכי מוערכות של אפל TV+. חוץ מזה יש לנו את הפינגווין (קולין פארל) ואת הארלי קווין (מרגו רובי) בסרט אחד, זה מספיק טוב לי. 

קרב רודף קרב

תאריך יציאה: 26 בספטמבר
במאי: פול תומאס אנדרסון
על מה הסרט? חבורת מהפכנים בדימוס מתאחדת כדי להציל את הבת של אחד מהם מאויב ותיק ואכזרי שצץ אחרי 16 שנה.
למה לצפות בזה? זה או שאתם ממש אוהבים את פול תומאס אנדרסון, או שאתם ממש שונאים אותו. אין אמצע. אבל אי אפשר להתחמק מהישגיו הרבים שרשם לעצמו בקולנוע עם סרטים אייקונים, ומאד יכול להיות ש"קרב רודף קרב" הוא אחד מהם. ליאונרדו דיקפריו בתפקיד ראשי, ולצידו בניסיו דל טורו, רג'ינה הול, אלנה חיים ואת שון פן. זה נשמע כמו להיט. מצד אחד טביעת האצבע של אנדרסון מורגשת, אבל מצד שני זה מרגיש שונה מכל מה שהוא עשה בעבר, וכשמדובר בבמאי בסדר גודל כזה – חייבים לראות מה הוא בישל לנו.

סדרות הטלוויזיה של הקיץ

המוסד (עונה 3)

תאריך: 11 ביולי
יוצא ב: אפל TV+
על מה הסדרה? האנושות מפוזרת ברחבי הגלקסיה ונתונה לשלטון האכזרי של האימפריה הגלקטית. סטאר וורס מאצ'?
למה לצפות בזה? סדרת המד"ב של אפל זכתה לביקורות חיוביות מאד. אם אתם מחפשים במה למלא את הזמן בקיץ ולא ראיתם את העונות הקודמות – עכשיו זה הזמן להשלים את הפערים, ואתם גם כנראה תהנו מזה כי התסריטאי דייוויד ס. גוייר הוא אחד היוצרים של הסדרה, ומדובר באחד התסריטאים הכי חרוצים בהוליווד – משחקי מחשב, סרטים, וגם התסריט של "האביר האפל". 

המכון

תאריך: 13 ביולי
יוצא ב: MGM+
על מה הסדרה? נער מתבגר עם כוחות מיוחדים מתעורר במכון לילדים עם כוחות כמוהו.
למה לצפות בזה? שירותי סטרימינג קטנים יותר לעתים לא מגיעים לכל הקהלים, במיוחד לא בשוק הנשלט על ידי דיסני ונטפליקס. "המכון" נראית כמו להיט פוטנציאלי שחבל לפספס. וגם כל מה שמבוסס על רומן של סטיבן קינג תמיד מעוררים עניין.

לא מאולף

תאריך: 17 ביולי
יוצא ב: נטפליקס
על מה הסדרה? קבוצת ריינג'רים בפארק יוסמיטי המפורסם חוקרים מוות אכזרי שהתרחש בשטח הפארק.
למה לצפות בזה? כשמדברים על פארקים בארה"ב זה לא פארק הירקון, שבו הסכנה היחידה היא שתן יחטוף לכם אוכל מהפיקניק שהכנתם. אלה שטחים עצומים בגודלם ולמקם תעלומה במקום כזה שמלא בחיות טרף ודובים נשמע לי מאד מעניין וכמו משהו שעדיין לא עשו.

וושינגטון בלאק

תאריך: 23 ביולי
יוצא ב: Hulu ודיסני+
על מה הסדרה? סיפור המתרחש במאה ה-19 על הנער וושינגטון בלאק, שנולד לעבדות, חוזה במוות נוראי ונאלץ להימלט על נפשו.
למה לצפות בזה? זאת סיבה מאד מוזרה – אין פה שמות גדולים. אנחנו רגילים לשמות ענקיים היום בטלוויזיה, אך מעטות הסדרות ללא השמות המפוצצים. יש כאן שחקנים קצת מוכרים כמו סטרלינג קיי. בראון וטום אליס (הלא הוא לוציפר), אבל גם בחדר התסריטאים וגם בקאסט לא מצאתי שמות בולטים וזה דבר נורא חריג, אבל גם יכול להיות שיצאו משם המון כשרונות חדשים להוליווד.

סנדמן (עונה 2 חלק 2)

תאריך: 24 ביולי
יוצא ב: נטפליקס
על מה הסדרה? סיום סדרת הפנטזיה של נטפליקס, שבעונתה הראשונה סומנה כאחד העיבודים המוצלחים ביותר לרומן גרפי. בחלק הראשון של העונה השנייה ראינו איך אל החלומות יורש את הגיהנום מלוציפר, הכרנו את המשפחה המורחבת של האינסופיים ואפילו קיבלנו קרב בין שד מהגיהנום לת'ור. בכלל נדמה שהעונה מתמקדת במורפיאוס מנסה לכפר על פשעים מהעבר.
למה לצפות בזה? ניל גיימן, היוצר של "סנדמן" הואשם בתקיפה מינית, כך שמהר מאד נטפליקס הכריזה כי הסדרה "סנדמן", לה תוכננו עוד עונות רבות, תבוטל ותסתיים בעונה 2. המשימה המרכזית היא לקצר 16 ספרים לעונה אחת אחרונה והאמת – ממש מסקרן איך הפלונטר הזה ייפתר בסוף. 

טוויסטד מטאל (עונה 2)

תאריך: 31 ביולי
יוצא ב: פיקוק
על מה הסדרה? סדרה המבוססת על משחקי מירוצים מעידן ה-PS2, ומתקיימת ביקום שבו אנשים מתחרים במרוצי מכוניות חמושות. מי שמנצח במירוצים האלה מקבלים משאלה ובעונה השנייה סוף סוף הגיבורים שלנו מגיעים להשתתף בטורניר.
למה לצפות בזה? כשהעונה הראשונה יצאה בשנת 2023 אמרתי שזה אחד מהבינג'ים הכיפים, וגם היום אני עומד מאחורי האמירה הזאת. העונה הזאת סוף סוף מגיעה לעניין שעבורו הגעענו – מירוצי מוות.

ליאן

תאריך: 31 ביולי
יוצא ב: נטפליקס
על מה הסדרה? סיטקום המתמקד בליאן, סבתא שבעלה עוזב אותה אחרי 33 שנות נישואין, וכעת צריכה לפתוח פרק חדש בחייה.
למה לצפות בזה? על פניו זאת נראית כמו סדרה שנכתבה לפני שני עשורים, עם קהל שצוחק כשאומרים לו והכל, אבל מדובר בהפקה משותפת של ליאן מורגן, שכתבה ומככבת בסדרה, וצ'אק לורי, אגדת הסיטקומים, שהביא לנו את "המפץ הגדול".

צ'יף המלחמה

תאריך: 1 באוגוסט
יוצא ב: אפל TV+
על מה הסדרה? צ'יף מלחמה אכזרי יוצא למסע מדמם על מנת לאחד את הוואי תחת שלטונו, על מנת להציל אותם מקולוניזציה.
למה לצפות בזה? בתור התחלה אם אתם חובבי ג'ייסון מומואה – הוא צ'יף המלחמה שלנו, וגם יצר את הסדרה עם תומאס פא'א סיבט, שנים ילידי הוואי. המטרה של הסדרה היא לספר את הסיפור של הוואי מנקודת מבט ילידית, וזה נשמע מורכב יותר מכל מה שמומואה עשה בקריירה שלו.

המלך היל (עונה 14)

תאריך: 4 באוגוסט
יוצא ב: Hulu ודיסני+
על מה הסדרה? קורות חייה של משפחת היל בעיירה ארלן שבטקסס. יש דברים שלא משתנים גם אחרי 15 שנה.
למה לצפות בזה? כאמור, עברו 15 שנה מאז העונה האחרונה, ומאחר והסדרה תמיד מנסה לשמור על ריאליזם, הדמויות התבגרו והשתנו. זאת בניגוד לסדרות אנימציה אחרות בהן הדמויות נשארות תמיד באותו הגיל (סטואי תינוק כבר יותר מ-20 שנה, ליסה כבר 35, רק תזכורת).

וונסדיי (עונה 2)

תאריך: 6 באוגוסט
יוצא ב: נטפליקס
על מה הסדרה? הסדרה מתרחשת ביקום של משפחת אדמס ומתמקדת בדמותה של וונסדיי, הילדה הקריפית.
למה לצפות בזה? הלהיט חסר התקדים שגם נטפליקס לא האמינו שהצליחו איתו ככה. אם לא היה מדובר בסדרה שקשורה למשפחת אדמס, לא הייתי מסתכל לעברה, אבל אין מה לעשות, עד שיוצא משהו של "משפחת אדמס", כדאי לראות.

הנוסע השמיני: כדור הארץ

תאריך: 12 באוגוסט
יוצא ב: FX/ דיסני+
על מה הסדרה? על החייזר הכי מפחיד ואהוב בגלקסיה, הנוסע השמיני, שכמו שהצלחתם לנחש מהשם – מבקר בכדור הארץ. ספינת חלל מסתורית מתרסקת בכדור הארץ, אישה צעירה וחיילים נאלצים להתמודד פנים אל פנים מול הפלישה הקטלנית.
למה לצפות בזה? למרות שזאת לא הפעם הראשונה שבה הנוסע השמיני מגיע לכדור הארץ, נדמה שהפרנצ'ייז חזר קצת למקורות בסרטים האחרונים ולמצוא את האיזון מחדש בין אימה למדע בדיוני. בינתיים זה עובד לו ומעניין כמה זה עוד ימשיך. סדרת טלוויזיה ראשונה על "הנוסע השמיני" בהחלט נשמעת כמו הצעד הנכון.

פרפר

תאריך: 13 באוגוסט
יוצא ב: אמזון פריים
על מה הסדרה? סוכן לשעבר שנרדף על ידי החלטה שקיבל בעבר, ומוצא את עצמו בתור המטרה של רבקה – סוכנת סוציופתית שקיבלה את המשימה להרוג אותו.
למה לצפות בזה? העלילה נשמעת מעניינת בתור התחלה, אבל זה יותר מעניין כשמדובר ברומן גרפי. מטבע הדברים רוב סיפורי הקומיקס עוסקים בגיבורי על, אבל יש גם סיפורי אקשן רבים שלא נוגעים בהכרח לגיבורים בגלימות, ולרוב הם מצוינים. 

פרפר. צילום: יח"צ אמזון פריים
פרפר. צילום: יח"צ אמזון פריים

מסיבת נקניקיות: פודטופיה (עונה 2)

תאריך: 13 באוגוסט
יוצא ב: אמזון פריים
על מה הסדרה? זוכרים את סרט האנימציה המוזר הזה שבו כל מוצרי הסופר משתתפים באורגיה המונית, נכון?? אז זאת סדרת הטלוויזיה, שעוסקת בבניית חברה מתורבתת למוצרי מזון. לא, עדיין לא הצלחתי לזה להישמע פחות מטופש.
למה לצפות בזה? יש לא מעט רגעים מבריקים בעונה הקודמת, ובסך הכל מדובר בסדרה מאד מבדרת. אז כן, זה מוזר, זה מטופש ועוסק בנושאים חשובים באופן שטחי, כיאה להומור הסטלנים של סת' רוגן, אבל זאת סדרה שכיף לראות, אין מה להגיד.

הסיפור המעוות של אמנדה נוקס

תאריך: 20 באוגוסט
יוצא ב: הולו ודיסני+
על מה הסדרה? סיפורה המטלטל של אמנדה, אישה צעירה שהורשעה שלא בצדק ברצח שותפתה. כעת היא צריכה להיאבק בגזר הדין ולהוכיח את חפותה.
למה לצפות בזה? קודם כל כי מדובר בתרחיש אימים שאני לא מאחל לאף אחד לחוות, אבל גם אם אתם מחובבי "אחת שיודעת" כדאי לכם לראות – כי יש להם את אותו היוצר, קיי. ג'יי. שטיינברג.

פיסמייקר (עונה 2)

תאריך: 21 באוגוסט
יוצא ב: HBO
על מה הסדרה? התגעגעתם לראות את ג'ון סינה מסתובב עם סיר לילה על הראש? גם אנחנו. כזכור, פיסמייקר רואה את עצמו כגיבור על, אך בשל העבר המפוקפק שלו, לא רבים לוקחים אותו ברצינות. הכי כיף שיש על המסך.
למה לצפות בזה? מדובר באחת מסדרות הקומיקס הטובות ביותר שנוצרו בשנים האחרונות והיא כיפית, ממכרת וככל הנראה תפתור את ההגעה של הדמויות מ-"יחידת המתאבדים" אל היקום החדש שג'יימס גאן בונה.

בן ערובה

תאריך: 21 באוגוסט
יוצא ב: נטפליקס
על מה הסדרה? פגישה בין ראש ממשלת בריטניה לנשיאת צרפת משתבשת כאשר חוטפים את בנה של ראש הממשלה, בעוד הנשיאה נמצאת תחת ניסיונות סחיטה.
למה לצפות בזה? על הפרויקט מנצח מאט צ'רמן, התסריטאי של "גשר המרגלים" משנת 2015 וזוכה בפרס שחקן המשנה בטקס פרסי האוסקר של אותה שנה, לצד 6 מועמדויות נוספות. מאז צ'רמן לא הצליח להתעלות על עצמו מאז, ויתכן מאד שהפעם הוא יצליח לעלות חזרה על הסוס. גם יתכן שלא.

"בן ערובה". צילום: יח"צ נטפליקס
"בן ערובה". צילום: יח"צ נטפליקס

דור ה-V (עונה 2)

תאריך: 17 בספטמבר
יוצא ב: אמזון פריים
על מה הסדרה? אקס-מן אבל בעולם של "דה בויז". העונה ממשיכה את מאורעות העונה הקודמת, שנגמרה באופן מדמם ונוראי כיאה לפרנצ'ייז, וימשיך לעקוב אחר הקונפליקט המתפתח בין גיבורי העל לבני האדם. אקס-מן, כבר אמרנו?
למה לצפות בזה? בתור התחלה, תמיד יש מקום להמליץ על היקום הקולנועי המטורף של אריק קריפקי, אבל תכלס מה שמעניין זה איך הם יתמודדו עם המוות של השחקן צ'אנס פרדומו, שהיה בין התפקידים המרכזיים בעונה הקודמת.  

סוסים איטיים (עונה 5)

תאריך: 24 בספטמבר
יוצא ב: אפל TV+
על מה הסדרה? מותחן הריגול של אפל מספר על סוכן MI5 ריבר קרטרייט, שנכשל בתפקידו ומועבר ליחידה הכוללת סוכנים נוספים שכשלו. כולם יוצאים מנצחים.
למה לצפות בסדרה? גארי אולדמן. לא צריך הסבר נוסף.

מלון קוסטיירה

תאריך: 24 בספטמבר
יוצא ב: אמזון פריים
על מה הסדרה? יוצא צבא חצי אמריקאי וחצי איטלקי חוזר למולדתו, איטליה, ומתחיל לעבוד כ"פותר בעיות" במלון יוקרה.
למה לצפות בזה? לי זה פשוט נשמע כמו סדרה עם ערך בידורי נורא גבוה. היא כנראה תהיה מאד טראשית וצפויה, אבל זה נשמע לי כיף אז למה לא?