Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

סלט שעועית ירוקה, אפונת שלג ועגבניות שרי צימוק

תוספת מרעננת, טעימה ובריאה לשולחן החג שאפשר לשדך לכל מנה עיקרית

שירת האדמה. צילום: אנטולי מיכאלו
שירת האדמה. צילום: אנטולי מיכאלו
22 בספטמבר 2016

החומרים ל־4 סועדים:

  • 500 גר' שעועית ירוקה צעירה, נקייה מהקצוות העציים שלה
  • 500 גר' אפונת שלג (קוטמים את הצ'ופצ'יק ומוציאים את הסיב שרץ לאורך התרמיל)
  • ½ כוס עגבניות שרי צימוק
  • 40 גר' חמאה
  • ½ כפית מלח אטלנטי
  • 3 שיני שום פרוסות דק

אופן ההכנה:

מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר, ובמקביל מכינים קערה עם מי קרח. חולטים את השעועית הירוקה במים הרתוחים במשך 5־8 דקות עד לריכוך. מעבירים מיד למי קרח. כשהשעועית קרה מסננים מהמים.

מחממים מחבת על אש בינונית, מוסיפים שמן זית, חמאה ושום ומבשלים 3־4 דקות. מוסיפים את אפונת השלג ואת עגבניות השרי ומקפיצים במחבת כ־5 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל, מוציאים מהמחבת ומערבבים עם השעועית. מעבירים לצלחת הגשה.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!