חודש טוסקנה: מסעדת פאסטל

פרויקט A Taste of Toscana של מותג המים המינרליים Acqua Panna מביא אלינו את טוסקנה. 23 מסעדות נבחרות לקחו על עצמן את המשימה להרכיב - כל אחת וסגנונה - את המנה הטוסקנית המושלמת שתזרוק אתכם הישר לנופים היפהפיים ולסגנון הבישול היחיד במינו. זה מה שמצפה לכם במסעדת פאסטל

המנה הטוסקנית של פאסטל. צילום: אנטולי מיכאלו
המנה הטוסקנית של פאסטל. צילום: אנטולי מיכאלו
18 במאי 2017

תוכן בחסות Acqua Panna

[tmwdfpad]מסעדת פאסטל היא אחת מ-23 המסעדות ברחבי הארץ שנבחרו לשגרירות המטבח הטוסקני בישראל. לכבוד פרויקט A Taste of Toscana יצר השף הלל תווקולי את המנה "לברק שלם". במנה פסטה פיצ'י, קישואים, שום, צ'ילי, יין לבן, חמאה וסלסה של עגבניות. בתאבון!

המנה הטוסקנית של פאסטל
המנה הטוסקנית של פאסטל