חודש טוסקנה: מסעדת פאסטל
פרויקט A Taste of Toscana של מותג המים המינרליים Acqua Panna מביא אלינו את טוסקנה. 23 מסעדות נבחרות לקחו על עצמן את המשימה להרכיב - כל אחת וסגנונה - את המנה הטוסקנית המושלמת שתזרוק אתכם הישר לנופים היפהפיים ולסגנון הבישול היחיד במינו. זה מה שמצפה לכם במסעדת פאסטל
תוכן בחסות Acqua Panna
[tmwdfpad]מסעדת פאסטל היא אחת מ-23 המסעדות ברחבי הארץ שנבחרו לשגרירות המטבח הטוסקני בישראל. לכבוד פרויקט A Taste of Toscana יצר השף הלל תווקולי את המנה "לברק שלם". במנה פסטה פיצ'י, קישואים, שום, צ'ילי, יין לבן, חמאה וסלסה של עגבניות. בתאבון!