הפסטה יקרה? זה לא כזה סיפור להכין בבית, גם בלי מכונה

פסטה פיצ׳י (צילום: נועה חיים)
פסטה פיצ׳י (צילום: נועה חיים)

לא חייבים מכונה, וגם לא תמיד חייבים קמח ספציפי. מה צריך? קצת זמן פנוי, סבלנות ומוצרים בסיסיים. והבונוס הגדול: אין שום בעיה להכין כמות גדולה ולשמור בהקפאה

12 מנות | 30 דקות | קל | כשר | פסטה

 

>>לעוד המון מתכוני פסטה ומתכונים בכלל באתר השולחן 

בצק פסטה נשמר מצוין בהקפאה. לכן יוגב ממליץ להכין מראש כמות גדולה, לרדד, לחתוך (ולמלא אם מכינים רביולי) ואז להקפיא. אם לא מוצאים קמח לפסטה או קמח דורום, אפשר להשתמש גם בקמח לחם.

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות