שחיתות במיטבה: רוטיסרי חדש יפתח בתוך הדא דא ודא
כריכים אימתנים חמים וממולאים בעוף צלוי מפורק, רוסטביף, פורקטה חזיר וברווז הם רק חלק מהמנות המושחתות שיחכו לכם ברוטיסרי החדש של השף עינב אזגורי שיפתח בתוך הדא דא ודא
השף עינב אזגורי, שהקים את בר א וין הצרפתי קלאסי ומאופק בשדרות רוטשילד, חוזר להתפרע ממש כמו בימיו ההוללים בסרווסריה. אזגורי מקים רוטסרי עבור הדא דא ודא. במסגרת הפרויקט יוצב בקרוב תנור צליה ענק במקום, ובתוך חודש יתחילו להימכר לסועדים כריכים אימתנים חמים וממולאים בעוף צלוי מפורק, רוסטביף, פורקטה חזיר, ברווז מפורק וחומרי גלם נוספים שיעברו צליה בדרכם לכריך הנחשק (40-55 ₪ לכריך המתפקד כארוחה מלאה).
הכריכים לא יורכבו מלחם, אלא מהפרצעלים המושלמים של השף-נחתום ערן שרויטמן ויוגשו לצד גרניש כהגדרתו של אזגורי ותפוחי אדמה צלויים מהרוטסרי. דוגמה לכריך אופייני; פסטרמה בייתית, בטן חזיר, רוטב חזרת וגבינת קממבר. צמחונים וטבעונים ישמחו למצוא פה כריכים עם בטטה, דלורית ומנגולד צלויים היטב.
Roti (שם זמני), רוטשילד 7 תל אביב, 03-5511211, פתיחה בעוד כחודש
[tmwdfpad]