Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

פלאפל יפני: מסעדת דוד ויוסף משיקה תפריט יפני ים תיכוני חדש

מסעדת דוד ויוסף משיקה תפריט יפני בהשראה ים תיכונית. בין המנות בתפריט: פלאפל יפני מאורז ובשר סרטנים ורול כבד אווז ומנגו

תפריט יפני ים תיכוני של דוד ויוסף (צילום: דן לב)
תפריט יפני ים תיכוני של דוד ויוסף (צילום: דן לב)

ספק אם במחשבות הכי הזויות שלהם, תכננו דודו אלמקייס ויוסף שטרית, השפים הכה ים תיכונים של מסעדת דוד ויוסף, להגיש במסעדה שלהם סושי. אז הנה זה קורה. הם חברו לאושיית הסושי ציפי גרשונוביץ' (הזכורה לטובה מסיטרה) ויחד יצרו תפריט יפני ים תיכוני עם מנות מסקרנות.

בין המנות: סלט אצות ודגים נאים – אצות, נבטי חמנייה, אטריות שעועית, מלפפון, פטריות, טונה טרייה, סלמון, מוסר ואפונת ווסאבי (82 ש"ח); פלאפל יפני – כדורי אורז, בשר סרטנים, בני שוגא, טריאקי, מיונז יפני ובוניטו (69 ש"ח); מרק אגדאשי אינטיאס – מרק אגדאשי, ביצת שליו, אטריות ביצים וצנון מגורר (89 ש"ח); ספירנג רול – דפי אורז במילוי שייטל טלה ואטריות שעועית (89 ש"ח); רול סלמון טמפורה – סלמון טמפורה, אבוקדו, בזיליקום במעטפת סלמון צרוב ושבבי שקדים (66 ש"ח); רול כבד אווז מנגו – כבד אווז ואבוקדו במעטפת מנגו טריאקי ובוטנים (75 ש"ח).

למידע נוסף על מסעדת דוד ויוסף

שילוב של השפעות. התפריט החדש של דוד ויוסף (צילום: דן לב)
שילוב של השפעות. התפריט החדש של דוד ויוסף (צילום: דן לב)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!