Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

10 התופעות הקולינריות הכי תמוהות על שולחן החג הישראלי

גרטן קשה ושרוף בו זמנית, "שמפניית" פנטזיה ותבנית שוקי עוף מיובשות בדבש - איך לעזאזל עשו להן התאונות הקולינריות הללו מושב קבע בשולחן החג?

מאכלי חג מיותרים. איור: יעל סגרסקי
מאכלי חג מיותרים. איור: יעל סגרסקי
5 בספטמבר 2018

בואו נשים את הדברים על השולחן הארור: 90% מהמאמץ של דודי ודודות החג שלנו מיותר לחלוטין והגיע הזמן לספר להם על כך כמו בני המשפחה הטובים שמעולם לא היינו. להלן כל מאכלי החג שיש להסיר אחת ולתמיד מרשימת הבישולים לטובת כל הנוכחים באירוע.

עוד כתבות שיעניינו אותך:
החלטתי להיות ידידה של סטרייטים וזה מחריד
הגיע הזמן להודות שברלין לא מגניבה
"רוצה אבל מפחד": קווים לדמותו של הגבר המבולבל

1.פשטידת גבינות שכל גבינותיה 3%

2.טחינה שמישהו גאה בה

איור: יעל סגרסקי
איור: יעל סגרסקי

3."שמפניית" פנטזיה

4.סלט וולדורף

איור: יעל סגרסקי
איור: יעל סגרסקי

5.פקאנים ופירות יבשים על כל דבר

6.תבנית שוקי עוף מיובשות בדבש

איור: יעל סגרסקי
איור: יעל סגרסקי

7.כרובית שרוצה להיות של איל שני

8.גרטן קשה ושרוף בו זמנית

איור: יעל סגרסקי
איור: יעל סגרסקי

9.קינוח תפוח אפוי

10.פשטידת התנצלויות

איור: יעל סגרסקי
איור: יעל סגרסקי
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!