סיי צ'יז: 10 מנות הגבינה השוות בתל אביב
בישראל, כשמתחילות להתפרסם כתבות על גבינה, יודעים שחג שבועות קרב. בשאר העולם החגיגות מתקיימות דווקא בינואר ביום הגבינה הבין לאומי (18.1). כדי שנהיה קצת ככל הגויים, אספנו את 10 מנות הגבינה השוות בעיר
מק אנד צ'יז – סלבה וידה
הדיש האמריקאי הופך תחת ידיו של השף יובל פכלר למנה מעודכנת ומתוחכמת בזכות בשר סרטנים כחולים שמוסיף טעם וארומה של ים. הצ'יז הוא למעשה רוטב פונדוטה מתערובת גבינות גרוייר, פרמזן וצ'דר, כשפירורי לחם מתובלים מוסיפים עוד שכבת קראנצ'יות. 72 ש"ח.