Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

סיי צ'יז: 10 מנות הגבינה השוות בתל אביב

בישראל, כשמתחילות להתפרסם כתבות על גבינה, יודעים שחג שבועות קרב. בשאר העולם החגיגות מתקיימות דווקא בינואר ביום הגבינה הבין לאומי (18.1). כדי שנהיה קצת ככל הגויים, אספנו את 10 מנות הגבינה השוות בעיר

פר-דרייר פלטת גבינות. צילום: אביב שוקרי
פר-דרייר פלטת גבינות. צילום: אביב שוקרי

מק אנד צ'יז – סלבה וידה

הדיש האמריקאי הופך תחת ידיו של השף יובל פכלר למנה מעודכנת ומתוחכמת בזכות בשר סרטנים כחולים שמוסיף טעם וארומה של ים. הצ'יז הוא למעשה רוטב פונדוטה מתערובת גבינות גרוייר, פרמזן וצ'דר, כשפירורי לחם מתובלים מוסיפים עוד שכבת קראנצ'יות. 72 ש"ח.

סלבה וידה

מק אנד ציז ובשר סרטנים כחולים של סלבה וידה. צילום: אנטולי מיכאלו
מק אנד ציז ובשר סרטנים כחולים של סלבה וידה. צילום: אנטולי מיכאלו
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!