Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

1:1 על הבר עם רן גפל מהכובשים

את הדרינק הראשון שלו שתה בגיל 16 והוא חושב שספה נוחה לשבת עליה חשובה יותר מפרטנר שיודע לשתות. רן גפל מהכובשים עונה על שאלון הברים שלנו

רן גפל. צילום: יח"צ
רן גפל. צילום: יח"צ

ממתי אתה בביזנס?

מגיל 15. התחלתי מלמטה כשוטף כלים עם הרבה חברים שעבדו איתי אז. משם מהר מאוד עברנו לבר.

למה לשבת דווקא אצלך?

אף שהתחלנו כבית קפה אנחנו מזמן חצינו את הדרך למקום שבו האוכל הוא כמו של אימא, במקום שמרגיש כמו בית באמצע תל אביב, בשכונת כרם התימנים, במיקום מושלם, על יד הים. הצוות פה לוקח את השירות לחוויה של אירוח מפנק ומזמין! עם זאת הרבה זמן הרגשנו שמשהו חסר, משהו ללילה. השבוע פתחנו את לילה – בר קסום עם מנות גריל מפנקות ומגוונות ממש מול הכובשים.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

בגיל 16, אפילו לפני כן. קנינו וודקה (זולה מאוד יש לציין) בתחנת דלק ואחרי שלושה בקבוקים ששתיתי לבד (תשעה סך הכל) איבדתי את זה לגמרי.

איזה משקה אתה לא שותה?

בגדול אני שותה הכל. פחות אוהב וודקה.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

אם אני צריך לבחור מישהו כשותף לדרינק – אבחר את ג'וספה ניקולטי (יצרן ספות), כי חשוב יותר לשבת על ספה נוחה מאשר עם מישהו שיודע לשתות.

ואיזה משקה אתה שותה עכשיו?

אני אוהב שרטרז כי הוא מתוק, חזק, והוא מפליג איתך למקומות אחרים! אתה מתחיל בערב של שרטרז ולא יודע איך זה ייגמר. זה משקה שהוא סוג של טריפ!

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!