ועכשיו למשהו שונה: 3 מנות חדשות ששוברות את כל התבניות

יש מי שמנסה לייצר את ההמבורגר הכי מדויק, ויש מי שמנסה לחבר בין בזוקה לקינוח, להמציא מחדש את הקבב בפיתה ולהפוך פיצה למפלצת חריפה וקראנצ'ית. היום אנחנו ממליצים על 3 מנות שמנסות לעשות דברים אחרת, ולספק לכם חוויה שעוד לא פגשתם
חלאס, השתעממנו כבר. שלא תבינו לא נכון, אנחנו שמחים מאוד לראות את הסצינה הקולינרית מתאוששת אט אט, ומסעדות חדשות שנפתחות – אבל די מאסנו באותו לופ של אוכל. עוד טרטר דג עם יוגורט, עוד סיגר ארוך, עוד סמאשבורגר. מדי פעם אחנו מאוד רוצים משהו אחר, ומדי פעם אנחנו גם זוכים להיתקל במנה שמביאה משהו אחר לשולחן. היום רצינו להביא לכם 3 מנות שעושות משהו שונה עם משהו מוכר – קבב, פיצה ובזוקה – כדי שתוכלו לחדש. לא טוב לכם? נסו אותנו ביום אחר.
>> אין כמו ג'אפה בלילות: הקייטרינג היפואי הנחשק מפציע גם במשלוח
ניינטיז (s'90)
למה כדאי: כי המקום המיוחד של פאדי יעיש משלב בין זיכרון ילדות של דיינר אמריקאי לטעמי האוכל הערבי איתו גדל בירדן, עם גיבוי של 20 שנות ניסיון בחצר גולדבן. וכל הנ"ל מתבטא היטב במנעד הבורגרים שלו, אבל יש מנה אחת במקום שלוקחת את הקבב בפיתה האהוב שלנו, והופכת אותו על הראס.
מה טעים: דירטי קבב (58 ש״ח) – בתוך פיתה דרוזית דקיקה (תתעלמו מהתמונה וקחו אותה) נח לו קבב כבש-טלה עם צנוברים שיעיש מכין בעצמו, אליו נוספים חמוצים, בצל ועגבניות בגריל, טחינה ועמבה, שמשלימים את הפיכתו לדירטי וטעים במיוחד – מנת סטריט פוד מצוינת, עסיסית, ערבה לחיך שכל מרכיביה משתלבים נהדר זה בזה, ומצליחה לחדש את הקבב בפיתה הקבוע
אווירה: בחזרה לשנות התשעים.
>> ניינטיז, יפת 9

קפה גרג
למה כדאי: תראו, אנחנו יודעים שאנחנו שולחים אתכם לקפה גרג, וזה לא בהכרח חוויה קלה לכל אחד, אבל יש לכך סיבה – הקונדיטורית הוורודה מכולן אור שפיץ השיקה במקום ליין קינוחי בזוקה שבאמת נשמעים מעניינים, במובן של יספקו אחלה תמונה לאינסטה ושוגר-ראש אינטנסיבי.
מה טעים: מבין הקינוחים המעניינים נמצא מנת מוס בזוקה ומוס וניל עם דקואז אגוזים ובסיס פריך משוקולד שמוגש על קרם שוקולד לבן (48 ש"ח), וגם קינוח בלגי ורוד ואייס וניל בטעם בזוקה עם קרם שוקולד לבן וקצפת (36 ש"ח), שנשמע כמו מתיקות על.
אווירה: בהצלחה לצלם את המנה מבלי שיגלו איפה אתם.
>> סניפי קפה גרג, עד ה-31.3

פיצה יואב
למה כדאי: כי כל הרפתקאה שמערבת פיצה וחטיפים היא לכל הפחות מסקרנת, ובמקרה הזה אשכרה עובדת – בין היתר בזכות חשיבה נכונה על איך לשלב את הרכיבים לתוך הפיצה. אז אם אתם אוהבים את הפיצה שלכם חריפה וגם קראנצ'ית – יש לנו חדשות טובות עבורכם.
מה טעים: אה כן, אז תכירו: "פיצה נאצ'וס חריפה אש", שאמנם לא באמת חריפה אש, אבל חריפה היטב עם טבסקו הבנרו שמשולב ברוטב ומעל, וגם מביאה הברקה בדמות נאצ'וס פריכים שמתווספים מתחת לגבינה. הפתעה נעימה לכל מי שאוהב את הסלייס שלו טבול בטבסקו. אנחנו באמת חיבבנו.
אווירה: זו פיצה. כמה אווירה כבר צריך?
>> פיצה יואב, שינקין 51, ויטל 10
