Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

המקום הנכון: 3 מסעדות סופר טרנדיות שלגמרי מצדיקות את ההייפ

פאריז או תל אביב? למה לא גם וגם. אברי (צילום: גנאדי שקולניק)
פאריז או תל אביב? למה לא גם וגם. אברי (צילום: גנאדי שקולניק)

זה לא הזמן לקחת סיכונים בעסקי המסעדנות, אבל דווקא המקומות שכן לוקחים אותו ומנסים לעשות את הדברים קצת אחרת, הם פעמים רבות המקומות שמצדיקים את הבאזז של הפתיחה ושורדים לאורך זמן. ויש לנו שלוש דוגמאות מומלצות וטריות מתל אביב

2 באפריל 2025

זה לא סוד שתקופה לא טובה עוברת על המסעדות של תל אביב (ועל תל אביב, ועל ישראל, ועל המזה"ת, ועל העולם, אבל נשאיר את כל זה בצד), ואחת ההשפעות הבולטות של המשבר היא השכפול הבלתי נלאה בז'אנר הקז'ואל דיינינג – יותר מדי מקומות קצת דומים מדי, עם תפריט דומה מדי, אווירה דומה מדי ומחירים גבוהים מדי. בתוך כל זה להצליח ולהקים מסעדה ששואפת לעשות את הדברים אחרת, לתת את הטאץ' המובחן שלה, לייצר הייפ מוצדק ולסחוף את הקהל, זו משימה כמעט בלתי אפשרית. בחרנו להמליץ היום על שלוש מסעדות שנפתחו בחצי השנה האחרונה ועושות את זה הכי אלגנטי.לא טוב לכם? נסו אותנו ביום אחר.

>> אוכלים פסח: תנו לחיים כהן, רותי ברודו ואסף דוקטור לטפל בכם
>> בוצ'ר בפיתה: הסוד החדש של שוק הכרמל. יד ראשונה מקצב

אדמתי

למה כדאי:בניגוד למרבית המסעדות שנפתחו כאן בשנה וחצי האחרונות, "אדמתי" היאמסעדה עם יומרות. הבעלים עמרי איזנשרייבר והשף אביב אטינגר מכוונים כאן למטבח מקומי עונתי שבו חומרי גלם נפלאים מקביל טיפול קולינרי עילי ועתיר טכניקה. עלינו זה עובד.
מה טעים:מנה שנקראת "כופתאות ריקוטה, חלמון קונפי, קצף חלב קטן". מה זה הדבר הזה אמא.
אווירה:אלגנטית ולא מוגזמת, מסעדה שלוקחת את עצמה ברצינות, נשמח ליותר כאלה.
>> אדמתי, רוטשילד 15

אדמתי (צילום: אנטולי מיכאלו)
אדמתי (צילום: אנטולי מיכאלו)

אברי

למה כדאי:בצרפתית "abri" זה "מחסה", וזה בדיוק מה שהצליחו לייצר כאן מיכאל כהן, גנאדי שקולניק והשף הצעיר והמוכשר אדר לוטן. המקום נפתח בשיאו של המשבר בספטמבר 2024, ולמרות שהואחומק מההגדרה המקובלת של "מסעדה", הוא הצליח לשרוד את טלטלות הזמן לא מעט בזכות מנות יצירתיות שבאמת מנסות לצאת מהקופסה.
מה טעים:שיפוד תמנון וליה על אריסה. וואו.
אווירה:מקום טוב להתחבא בו.
>> אברי, אחוזת בית 5

מעלעלים את הטרטר או מטרטרים את העלה? מנת טרטר באברי. (צילום: נעם פריסמן)
מעלעלים את הטרטר או מטרטרים את העלה? מנת טרטר באברי. (צילום: נעם פריסמן)

ברבור

למה כדאי:לא בטוח שצריך להמליץ על מה שהוא גם ככה אחד המקומות הכי חמים בעיר, אבל לאנשי קבוצת ILU בהובלת השף יובל לשם מגיע כל הפרגון על היצירה הנחלת-בנימינית הזאת, מין גריל-בר ים תיכוני נון-שלנטי עם הרבה מנות שובביות וקצת טאץ' של קולינריה גבוהה.
מה טעים:זיטי ושיפוד פטריות בגריל ברוטב קצ'ו א פפה. אלוהים אדירים.
אווירה:הכי כיף פה. נכון שהכי כיף פה? הכי. נכון? כיף. הכי? נכון.
>> ברבור, נחלת בנימין 36

השיפוד הנכון במקום הנכון. ברבור בנחלת בנימין (צילום: סי פיש)
השיפוד הנכון במקום הנכון. ברבור בנחלת בנימין (צילום: סי פיש)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!