לילה תל אביב: 3 מקומות שהכי כיף להתחיל בהם סופ"ש. בואו מוקדם

תל אביבים אמיתיים יודעים שאת הבילוי של הסופ"ש צריך להתחיל מוקדם ככל האפשר בחמישי אחר הצהריים, כי אז אפשר לבחור בין המקום הכי חם בנחלת בנימין, בר היין הכי אהוב ומוערך או הבר הנון-שלנטי שתמיד חלמתם לשבת בו אבל תמיד היה מלא מדי. הוויקנד מתחיל עכשיו
כל מי שחי בתל אביב יודע שאת הסופ"ש צריך להתחיל מוקדם. בשעות הערב המאוחרות יותר וכלל שמתקדם הלילה, גוש דן כולו מגיע לבלות בעיר הקטנה שלנו ועדיף להתבצר במקומות מקלט מוסכמים מראש, אבל אם מתחילים את הסופ"ש ממש מוקדם, עוד לפני שהשמש שוקעת, אפשר להתחיל אותו בסטייל בכמה מהמקומות הכי טובים בעיר. בחרנו להמליץ היום על כמה מקומות מעולים שתצטרכו לעמוד בהם בתור לאורך הסופ"ש, אבל אם תחתכו מהעבודה בזמן ותבואו מספיק מוקדם או תמהרו להזמין, אולי ימצאו לכם מקום על הבר ושאר הסופ"ש כבר יסתדר מעצמו. לא טוב לכם? נסו אותנו ביום אחר.
>> שובו של הפופ אפ האהוב, שיפודים עם יהודה קיסר ועוד חדשות אוכל
>> אינטימי על הגג: הלילה של תל אביב מתעורר בשדרות רוטשילד
פלור
למה כדאי: בר היין הנפלא הזה, שמתמקד ביינות טבעיים, נפתח רגע אחרי תחילת המלחמה והפך תוך זמן קצר לאחד האהובים והמוערכים בעיר. הוא מתפקד גם כחנות יין מצוינת, כך שאפשר לבוא גם ממש מוקדם. מה השעה עכשיו אמרתם? שתיים בצהריים? נשמע לנו אחלה.
מה טעים: למה שתקשיבו לנו, תקשיבו לאשת הקולינריה מיכל לויט שהמליצה על פלור השבוע במדור "העיר שלי": "התפריט משתנה מדי יום, משלב אוכל פשוט שעשוי בדיוק, יינות טבעיים ממיטב היבואנים.ות הנכונים והנכונות, נקניקים וגבינות שמגיעים בייבוא אישי, ומנות מקוריות שלא רק מצליחות להזיז אותנו מהקבעון – אלא בעיקר פשוט טעימות".
אווירה: כל כך נעימה שלא ברור איך זה עדיין חוקי.
>> פלור, וילסון 10
מוריס
למה כדאי: מוריס הוא למעשה בר הנקסט-דור של הבסטה, וכמו כל דבר שהבסטיונרים נוגעים בו, יש לו את האווירה הנון-שלנטית הקסומה ואת האוכל והאלכוהול המצוינים שבאים איתה, עם האקס-פקטור שהוא הברמן והתופעה מיכאל גורביץ'. מקום מושלם להתחיל ממנו סופ"ש של פורענויות.
מה טעים: ויטרינת מעדנים כמו בבר האירופי שתמיד חלמתם עליו ואף פעם לא מצאתם, מאויסטרים טריים ודגים כבושים ועד נקניקים משובחים וקציצות בסטיל. כל.כך.טעים.
אווירה: אין מצב ששתינו כבר שלושה בקבוקי יין.
>> מוריס, השומר 5
A.K.A
למה כדאי: אחרי פתיחה מעט לא יציבה וחלוצית בנחלת בנימין, הפך בשנה האחרונה AKA לאחד המקומות הכי מוצלחים בעיר וגם אחד המצליחים בהם, וכמעט בכל יום נתון תתקשו להשיג שולחן או כיסא באחד מחלליו המרובים. אבל אם תתחילו את הכיף בחמישי אחה"צ ותמשכו אותו אל תוך הערב המאוחר, תקבלו כיסא שורה ראשונה לצפות בכל העיר מתייצבת.
מה טעים: אחת הסיבות המרכזיות לנסיקה של AKA היא היד החזקה והיציבה של שף איתי קושמרו במטבח, ולא משנה אם זה בבר האוכל או בר היין או בבראנץ' המצוין. פשוט אוכל טוב מאוד עם טאץ' מקורי של שף.
אווירה: המקום הכי חם בעיר אומריםכם.
>> A.K.A, נחלת בנימין 44