הקבוע החדש: 3 פופ-אפים מעולים ממש שמוזמנים להישאר בתל אביב

פעם בכמה זמן מגיע פופ אפ כל כך טעים ומוצלח, שאנחנו פשוט רוצים שהוא ישאר כאן איתנו ולא ייעלם לנו כל כך מהר. בימים אלה ממש תוכלו למצוא אחד כזה במתחם התחנה, אחד בשוק לוינסקי, ועוד אחד שיתרחש רק בעוד שבועיים וחצי וכדאי להזמין אליו מקום מראש. כמה פומו אלוהים
פעם, בסוף העשור הקודם, היינו מתרגשים מכל יוזמת פופ אפ חולפת של שף בכיר, אבל מאז התבגרנו והחכמנו וחטפנו כאפות מהמציאות, והבנו שאנחנו צריכים דברים קצת יותר יציבים בחיים. מרבית הפופ אפים אינם מרגשים יותר בדיוק בגלל זה, הארעיות הופכת אותם לסוג של גימיק נחמד או ניסוי כלים על חשבון הקהל. אבל פעם בכמה זמן עדיין מגיע פופ אפ שמצליח לעורר בנו שמחה קולינרית ותקווה שאולי יהפוך למשהו קבוע. בחרנו להמליץ על שלושה פופ אפים כאלה שמתחוללים ממש עכשיו. לא טוב לכם? נסו אותנו ביום אחר.
>> שיפוד ב-19 ש"ח, פיתה ב-27. לא חשבנו שיכולים להיות מקומות כאלה
>> טרי טרי: 11 מקומות חמים שתדברו עליהם ותאכלו בהם בחודש מאי
זזה // פופ-אפ יינות ואוכל בפארק התחנה
למה כדאי: האנשים הטובים של אוטו יין חברו אל האנשים הטובים מהקייטרינג היוקרתי "בסקט" ויצרו יחדיו בפארק התחנה את אחד הפופ-אפים הכי כיפים שזכורים לנו, שעושה שימוש נהדר בחלל החיצוני של ויקי כריסטינה שהתפנה עם סגירתה. פתוח עד סוף יוני בשלישי, שישי ושבת.
מה טעים: דגמנו ברוסקטה ויטאלו טונטו נהדרת, ברוסקטה סרדין שבור בטעם של פעם ובריוש בשר מפורק עסיסי, שלושתם מענגים מאוד ובתמחור נמוך לצד היינות המעולים של אוטו יין.
אווירה: הגעתם למקום הכי נעים בעיר.
>> זזה, פארק התחנה 17 ב'
פיתה לוינסקי // פופ-אפ הפיתות של חמודי אבולעפיה
למה כדאי: כפי שדיווחנו בשבוע שעבר, חמודי אבולעפיה שוב משתובב עם הפיתות שלו בפופ אפ עונתי חדש, הפעם בחלל שכבר אכלס פופ אפ שלו בעבר ("שיפודי דלידה"), וכמו שיודע כל מי שביקר אי פעם באחת מהגיחות הסדרתיות של אבולעפיה לחיינו, זאת סיבה טובה להתרגש.
מה טעים: יש כאן כמה פיתות שלא תמצאו בשום מקום אחר, למרות שבטח ינסו להעתיק. בימי שלישי יש פיתה חביתה וליה טלה, בימי שישי יש מעורב ירושלמי, ושניהם שווים הגעה במיוחד.
אווירה: תנו לטחינה לטפטף עליכם חופשי.
>> פיתה לוינסקי, זבולון 7
סנוקי // פופ-אפ הכריכים האיטלקים של גווידו
למה כדאי: הפופ-אפ הזה הולך להיות איתנו יום אחד בלבד בעוד כשבועיים וחצי, וכל הפרטים וההסברים כאן, אבל מילת הקסם "כריכים איטלקיים" מספיקה לבדה, ואם הם של מסעדת גווידו האיטלו-אמריקאית המשפחתית והנדיבה, זאת כבר סיבה להזמין מקום מראש ולצום ביום לפני.
מה טעים: אנחנו מנחשים שזה יהיה כרוך בבשרים עם גבינות. הולך להיות כריך סיזר-סלט נשמע כמו משהו שנהיה חייבים לנסות.
אווירה: זה עוד לא קרה, אבל אנחנו בונים על גשם של מיטבולז.
>> סנוקי, בן גוריון 34, ראשון (18.5) מ-18:00, להזמנות