Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הזהב הפריך: 3 מנות שניצל שלא משאירים פירור לכל השאר

פו שניצל. גווידו. (צילום: מתוך עמוד האינסטגרם guido_rest@)
פו שניצל. גווידו. (צילום: מתוך עמוד האינסטגרם guido_rest@)

הוא אמנם דפוק, אבל אנחנו אוהבים אותו עד לעמקי השמן ולא פחות חשוב מזה, הוא לגמרי שלנו - ושיחנקו האוסטרים. גם בתל אביב יש כמה מנות שניצל שפשוט קשה לשכוח, ואנחנו יודעים בדיוק איפה הן מסתתרות. רגע, מה מסתתרות? הן גלויות לכל! למה תמיד מסתתרות?

19 במאי 2025

המלעיזים והקשקשנים יכולים להמשיך ללעוג לאוכל אשכנזי, אבל בלי השניצל שהביאו מוינה והפכו לכל כך ישראלי לא היו לנו חלה עם שניצל ומטבוחה, ולא היה לנו שניצל של אמא ולא היה לנו אפילו מאמא עוף – אז טלו קורה מבין עיניכם ותנו לזהב הפריך את הכבוד שמגיע לו בתור המלך האמיתי של אוכל הרחוב הישראלי. כי עם כל הכבוד להמבורגרים ולפיצה ואולי אפילו לשווארמה, אנחנו די בטוחים שבכל יום נתון בישראל אוכלים יותר שניצל מכל מאכל אחר. ובתל אביב כמו בתל אביב, שניצלים יש בשפע אבל רק מעטים באמת מצליחים לבלוט מעל כולם, בין אם בטוויסט גבינתי או במורשת מוזיקלית. היום אנחנו ממליצים על 3 מנות שניצל תל אביביות מושלמות.לא טוב לכם? נסו אותנו ביום אחר.

>>קצף בנמל: שוק בירה קראפט כחול לבן יערך בבית המכולות שבנמל יפו

צ'יקן פארם | גווידו

למה כדאי:כי כל הכבוד לאיטלקים שיצרו אוכל כל כך ג'וסי וטעים עד שהוא הגיע לארה"ב, ושם עבר עיוות נפלא שהפך אותו לעוד יותר סליזי. ובגווידו יודעים מה זה סליז עסיסי וטעים, ומתחתיו קראנצ'יות שניצלית ענקית לשילוב משולם.
מה טעים:שניצל עוף פריך שיוצקים עליו רוטב עגבניות מתובל, ועליו פרוסות של מוצרלה שנמסה, מבעבעת ואז משחימה מתחת לגריל. אושר לצד פסטה.
אווירה:אמא של טוני מכינה לו שניצל לגן
>> גווידו, בן גוריון
34

איזה ביס אמאל'ה. גווידו (צילום: יחסי ציבור)
איזה ביס אמאל'ה. גווידו (צילום: יחסי ציבור)

שניצל ממולא בפירה | מלכה

למה כדאי:כי תשאירו את זה לאייל שני שיצליח להמציא מחדש את השילוב של שניצל פירה, והוא לבדו מספיק כדי להצדיק ביקור במלכה החדשה והמעניינת. איך לא חשבו על זה קודם? מה זה משנה.
מה טעים:שניצל עם הפירה בתוכו. כן, זה עונג שלא ידעתם שקיים. הפירה מוצב בליבו של יריעת חזה העוף המדוקקת, ומטוגן יחד איתה בפירורי לחם זהובים. כן, זה טעים בדיוק כמו שזה נשמע.
אווירה:כמו ארוחת שישי ביתית אך איכותית בביס אחד.
>> מלכה, דפנה 2

שניצל זהוב ודק ממולא בפירה בוער המתפרץ במגע להב הסכין. מלכה (צילום אריאל עפרון)
שניצל זהוב ודק ממולא בפירה בוער המתפרץ במגע להב הסכין. מלכה (צילום אריאל עפרון)

שניצל בפיתה | אצל ציון

למה כדאי:אתם מכירים עוד מוסדות שמאיר אריאל כתב עליהם שיר? ובכן, אנחנו לא. והשניצל אצל ציון מצדיק את השירה שנכתבה עליו גם היום, במרחק יותר מ-30 שנות שניצל מצוין.
מה טעים:נו מה, לא הקשבתם? שניצל זהוב ופריך מבחוץ, רך ועסיסי מבפנים, טעים ברמות של לכתוב שיר עם פיתה וחמוצים וטחינה.
אווירה:איך אמר מאיר? אצל ציון אף אחד לא מתייבש.
>> אצל ציון, הירקון 61

השניצל מיתולוגי, הטעם רענן. אצל ציון. צילום: שלומי יוסף
השניצל מיתולוגי, הטעם רענן. אצל ציון. צילום: שלומי יוסף
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!