Mix Kaplan: נפתח הבר של מסעדת מיס קפלן

קוקטיילים על בסיס פירות לצד נשנושים כמו קרפצ'ו אבטיח וברוסקטת תמרים מעושנים הם רק חלק מהאוצרות שתמצאו בבר הקייצי של מסעדת מיס קפלן שנפתח היום. על הדרינקים: המיקסולוג דן קרייצר

Mix Kaplan, צילום: דניאל לילה
Mix Kaplan, צילום: דניאל לילה
10 ביולי 2016

אחרי יריית פתיחה מרשימה וביקורות נהדרות, מסעדת מיס קפלן הטבעונית עולה מדרגה ופותחת בר קייצי ושמח. על הקוקטיילים אחראי המיקסולוג דן קרייצר (שלא מזמן סגר את הפופ-אפ בר Golden Age Cocktail’s בגאולה), שבנה תפריט קייצי עם דגש על פירות. בין הקוקטיילים תוכלו למצוא את Tropical Heat – קוקטייל של רום בקרדי סופיריור עם גרנד מרנייה, תפוז, מנגו וסירופ צ׳ילי חריף, וכמובן את Miss Basil שילוב של ג׳ין בומביי איסט עם ליים, מייפל, אבטיח ובזיליקום ועוד. לא מצאתם את עצמכם בין הליקרים ומתחשק לכם להרכיב לבד קוקטייל? גלויות שיחולקו ללקוחות יאפשרו לבחור סוגי אלכוהול שונים, פירות, תוספות אלכוהוליות ועוד.

Mix Kaplan, צילום: דניאל לילה
Mix Kaplan, צילום: דניאל לילה

כיאה לבר הקשור בחבל הטבור למסעדת האם, במיקס קפלן תמצאו גם תפריט נשנושים קטן שילך טוב לצד הדרינקים. בין המנות: קרפצ'ו אבטיח עם בייבי שומר, שקדים מעושנים, צ'ילי ירוק וליים וברוסקטת תמרים מעושנים עם חלפניו, כוסברה, לימון, איולי אספרסו ולחם קלוי.

גזר בלחמניה, מנת הדגל של מיס קפלן. צילום: אילן נחום
גזר בלחמניה, מנת הדגל של מיס קפלן. צילום: אילן נחום

מסעדת מיס קפלן נפתחה בדצמבר 2015 כמסעדת פופ-אפ על חורבות מסעדת קרנבירה במתחם שרונה. לא עברו שבועיים מהפתיחה ומיד הפכה המסעדה ללהיט בקרב טבעונים אדוקים לצד קרניבורים רציניים. את המיזם, שהפך אחר כך למסעדה קבועה, הקימו יחד הבלוגרית הטבעונית אורי שביט והשפית הצעירה שיראל ברגר, בעלת הקייטרינג The Art of Vegetables, שחזרה מניו יורק אחרי שעבדה ב־ABC Kitchen ולמדה ב־CIA.

 Mix Kaplan Summer Mixology, כל יום, 19:00-אחרון הלקוחות

למיס קפלן