מקודם

ויקי כריסטינה, מתחם התחנה – ביס קטן ועוצמתי בנווה צדק הפוטוגנית

בין שמדובר בנשנוש או דרינק ליד הים, בילוי בנווה צדק או ארוחת טאפאס ספרדית כהלכה. המסעדה הוותיקה בנווה צדק שם כדי להישאר

יש כאן הכל מהכל. צילום: שי הנסב
יש כאן הכל מהכל. צילום: שי הנסב
24 בדצמבר 2019

לוקיישן:

מתחם התחנה.

וייב:

מסעדת טאפאס ותיקה שהוקמה לפני כעשור בשכונת נווה צדק הפוטוגנית.

אווירה:

שולחנות שיירינג ארוכים, מעוטרים בפסיפס כרמיזה לאדריכל גאודי ולפארק גואל בברצלונה.

בתפריט:

מנות קטנות על טוהרת המטבח הספרדי, בדגש על חומרי גלם באדיבות חוף הים השכן – בשרים, דגים, פירות ים וירקות. כל מנה מאופיינת בחומר גלם מרכזי וכיאה לעיקרון המרכזי במנות טאפאס – ביס קטן ועוצמתי. עם התרחבות הויקי כריסטינה למוקד בילוי אטרקטיבי, התרחב גם תפריט האלכוהול שבו מככבת בירת סטלה ארטואה.

ויקי כריסטינה. צילום: שי הנסב
ויקי כריסטינה. צילום: שי הנסב

קהל:

חבר'ה רעבים באזור נווה צדק, תיירים ואפילו פוליטיקאים במנוסה מהקור הירושלמי.

ויז'ן:

אוכל, שירות ואווירה איכותית.

בירה:

"סטלה ארטואה. בירה פשוט נהדרת. התיירים כבר מכירים אותה. שתישאר טרייה, קרירה ותשתלב מעולה עם האוכל".

ויקי כריסטינה. צילום: שי הנסב
ויקי כריסטינה. צילום: שי הנסב

ליד הסטלה ארטואה:

צ'יפורנה על הפלנצ'ה.

בואו לבקר:

בימי חול החל מ־18:00 ועד אחרון הלקוחות. בסופי השבוע משכימים ופותחים את הדלתות כבר ב־12:00 בצהריים.

פייסבוק | אינסטגרם