ויקי כריסטינה, מתחם התחנה – ביס קטן ועוצמתי בנווה צדק הפוטוגנית
בין שמדובר בנשנוש או דרינק ליד הים, בילוי בנווה צדק או ארוחת טאפאס ספרדית כהלכה. המסעדה הוותיקה בנווה צדק שם כדי להישאר

לוקיישן:
מתחם התחנה.
וייב:
מסעדת טאפאס ותיקה שהוקמה לפני כעשור בשכונת נווה צדק הפוטוגנית.
אווירה:
שולחנות שיירינג ארוכים, מעוטרים בפסיפס כרמיזה לאדריכל גאודי ולפארק גואל בברצלונה.
בתפריט:
מנות קטנות על טוהרת המטבח הספרדי, בדגש על חומרי גלם באדיבות חוף הים השכן – בשרים, דגים, פירות ים וירקות. כל מנה מאופיינת בחומר גלם מרכזי וכיאה לעיקרון המרכזי במנות טאפאס – ביס קטן ועוצמתי. עם התרחבות הויקי כריסטינה למוקד בילוי אטרקטיבי, התרחב גם תפריט האלכוהול שבו מככבת בירת סטלה ארטואה.
קהל:
חבר'ה רעבים באזור נווה צדק, תיירים ואפילו פוליטיקאים במנוסה מהקור הירושלמי.
ויז'ן:
אוכל, שירות ואווירה איכותית.
בירה:
"סטלה ארטואה. בירה פשוט נהדרת. התיירים כבר מכירים אותה. שתישאר טרייה, קרירה ותשתלב מעולה עם האוכל".
ליד הסטלה ארטואה:
צ'יפורנה על הפלנצ'ה.
בואו לבקר:
בימי חול החל מ־18:00 ועד אחרון הלקוחות. בסופי השבוע משכימים ופותחים את הדלתות כבר ב־12:00 בצהריים.
