NG. צילום: אנטולי מיכאלו
NG. צילום: אנטולי מיכאלו

למביני עניין, אניני טעם או סתם הרפתקנים במיוחד. ההמבורגרים שעברו תהליך עישון מפנק רגע לפני שהם נוחתים לכם בצלחת

17 ביוני 2019

M25

בתפריט: המבורגר מעושנים: 300 גרם של בשר בקר ישראלי וטרי מעורב עם נתחים שעברו עישון בפחם, נטחנו וצורפו לתערובת. מוגש עם רוטב פקורינו.
בתוספות: בצל גריל ותפוחי אדמה.

← 86 ש"ח כולל בקבוק קוקה־קולה. הכרמל 30 תל אביב, 03-5173086

לעמוד המסעדה

M25. צילום: אנטולי מיכאלו
M25. צילום: אנטולי מיכאלו

NG

בתפריט: NG COCABURGER: המבורגר מבשר שיושן במקום כ־40 יום, מוגש טבול ברוטב קולה מצומצם.

← 79 ש"ח כולל בקבוק קוקה־קולה. אחד העם 6 תל אביב, 03-5167888

לעמוד המסעדה

המבורגר בקולה של NG. צילום: אנטולי מיכאלו
המבורגר בקולה של NG. צילום: אנטולי מיכאלו

לרשימת הגורמה היכנסו לכאן

B12

בתפריט: המבורגר מעושן: 250 גרם של נתחים אחוריים וחזה מעושנים, מוגשים בלחמניית ג'פרנה מרובעת שמשוחה במיונז צ'ימיצ'ורי וחסה.
בתוספות: סלט ירוק או תפוח אדמה אפוי.

← 72 ש"ח כולל בקבוק קוקה־קולה. קרליבך 12 תל אביב, 03-7327888

לעמוד המסעדה

B12. צילום: רן בירן
B12. צילום: רן בירן

WOLF

בתפריט: Big Bad Wolf: קציצת 200 גרם של בקר. מעליה צ'אנקים של אונטריב מעושן ומפורק, ביצת עין, חסה, עגבניה, טבעות בצל סגול, חמוצים ורוטב ברביקיו לצד צ'יפס או צ'יפס מיקס.

← 90 שקלים ל-200 גרם, או 115 שקלים ל-400 גרם כולל פחית קוקה־קולה. המלאכה 17, בנימינה, 04-8503390

לעמוד המסעדה

ההמבורגר של וולף. צילום: דני גולן
ההמבורגר של וולף. צילום: דני גולן

למפת הספיישלים המלאה של חודש ההמבורגרים: