Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט
מקודם

מגדלנה, צומת מגדל – העצירה הבאה שלכם בדרך לצפון

חומרי גלם עונתיים, מטבח ערבי גלילי, נגישות לטבעונים ובירה קרה. כי בטיול הבא שלכם לצפון אתם לא הולכים להתפשר

בפעם הבאה שאתם בצפון. צילום: דני גולן
בפעם הבאה שאתם בצפון. צילום: דני גולן
13 בפברואר 2020

לוקיישן:

מתחם צומת מגדל, כביש 90 בסמוך לכנרת ולעיר העתיקה של מגדל. שם גם נולדה מריה מגדלנה הנושאת את שם המסעדה.

ויז'ן:

מטבח ערבי-גלילי המבוסס על מנות הילדות של שף זוזו חנא עם טוויסט עדכני.

בתפריט:

חומרי גלם טריים ועונתיים מהאזור. סלט טאבולה עם רימונים, קובה טבעונית במילוי גרגרי חומוס, מרק שישברק ועוד.

מטבח עונתי ליד הכנרת. צילום: דני גולן
מטבח עונתי ליד הכנרת. צילום: דני גולן

וייב:

לצאת מהעיר ולאכול טוב.

קהל:

תיירים מחו"ל, מרכז הארץ, טבריינים והמגזר הערבי.

בירה:

מוגשת בכוס שאוכסנה בקירור, עם מידת קצף והגזה נכונה.

למה דווקא סטלה ארטואה?

"נפוצה, טעימה ומבוקשת על ידי על כל הקהלים".

הכי טוב ליד סטלה ארטואה:

עראיס קבב.

טעים ואיכותי. צילום: דני גולן
טעים ואיכותי. צילום: דני גולן

בואו לבקר:

כל יום החל מ-12:00 בצהריים ועד 22:00 בלילה.

פייסבוק|אינסטגרם

popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!