מקודם

מגדלנה, צומת מגדל – העצירה הבאה שלכם בדרך לצפון

חומרי גלם עונתיים, מטבח ערבי גלילי, נגישות לטבעונים ובירה קרה. כי בטיול הבא שלכם לצפון אתם לא הולכים להתפשר

בפעם הבאה שאתם בצפון. צילום: דני גולן
בפעם הבאה שאתם בצפון. צילום: דני גולן
13 בפברואר 2020

לוקיישן:

מתחם צומת מגדל, כביש 90 בסמוך לכנרת ולעיר העתיקה של מגדל. שם גם נולדה מריה מגדלנה הנושאת את שם המסעדה.

ויז'ן:

מטבח ערבי-גלילי המבוסס על מנות הילדות של שף זוזו חנא עם טוויסט עדכני.

בתפריט:

חומרי גלם טריים ועונתיים מהאזור. סלט טאבולה עם רימונים, קובה טבעונית במילוי גרגרי חומוס, מרק שישברק ועוד.

מטבח עונתי ליד הכנרת. צילום: דני גולן
מטבח עונתי ליד הכנרת. צילום: דני גולן

וייב:

לצאת מהעיר ולאכול טוב.

קהל:

תיירים מחו"ל, מרכז הארץ, טבריינים והמגזר הערבי.

בירה:

מוגשת בכוס שאוכסנה בקירור, עם מידת קצף והגזה נכונה.

למה דווקא סטלה ארטואה?

"נפוצה, טעימה ומבוקשת על ידי על כל הקהלים".

הכי טוב ליד סטלה ארטואה:

עראיס קבב.

טעים ואיכותי. צילום: דני גולן
טעים ואיכותי. צילום: דני גולן

בואו לבקר:

כל יום החל מ-12:00 בצהריים ועד 22:00 בלילה.

 

פייסבוק | אינסטגרם