פלורנטינה, פלורנטין – לאכול ולשתות במקום הכי קוסמופוליטי בעיר
היפסטרים שבגרו לצד פלורנטינאים צעירים וחובשי כיפות לצד כופרים מתאגדים תחת עץ תפוזים רומנטי בן 100 ופחמימות טעימות מארץ המגף
לוקיישן:
לב פלורנטין.
ויז'ן:
בר מסעדה חלבי עם חדר אירועים פרטי.
וייב:
אבני פסיפס צבעוניות, ציורי גרפיטי של רפאל אתגר, רהיטים שנבנו בעבודת יד וגינה אורבנית שבמרכזה עץ תפוזים בן 100 שנים שכבר ראה דבר או שניים בחייו.
קהל:
כור היתוך קולינרי המחבר בין פלורנטינאים צעירים ורעננים לצד היפסטרים שבגרו ומי שמקפיד על ענייני כשרות. דו קיום מעורר השראה.
מוניטין:
4 שנים. אבל הזמן עובר מהר כשנהנים.
בתפריט:
חלבי. עם נוכחות מרשימה של פיצות ופסטות מנחמות מארץ המגף לצד פלאפל עם לחם פרנה חמים וסלטים או לאבנה עם ארטישוקים צרובים. בגזרת האלכוהול ישקו אתכם קוקטיילים שנרקחו במיוחד עבור המקום וברזי בירות צוננות.
בירה:
אביב הבעלים טוען שהכל עניין של הקפדה. החל מהכוס הממותגת שמעוטרת ברגל אלגנטית ועד התחתית התואמת שמעצימה את תחושת ההנאה. ("לא מתפשר עליהן גם אם זה אומר שאשטוף את הכוסות ביד").
למה דווקא סטלה ארטואה?
"בירה מאוד אהובה, בהירה, קלילה ותואמת את הקיץ הישראלי".
ליד הסטלה ארטואה:
פיצה ביאנקה עם סלמון מעושן וביצה רכה.
בואו לבקר:
בפלורנטינה מכבדים את השבת ופתוחים עם צאתה בלבד. בימי חול דלתות המקום ייפתחו ב-17:00 בערב ועד אחרון הלקוחות.