מקודם

פלורנטינה, פלורנטין – לאכול ולשתות במקום הכי קוסמופוליטי בעיר

היפסטרים שבגרו לצד פלורנטינאים צעירים וחובשי כיפות לצד כופרים מתאגדים תחת עץ תפוזים רומנטי בן 100 ופחמימות טעימות מארץ המגף

פיצות. פסטות ומה שביניהן. פלורנטינה. צילום: שי הנסב
פיצות. פסטות ומה שביניהן. פלורנטינה. צילום: שי הנסב
19 בפברואר 2020

לוקיישן:

לב פלורנטין.

ויז'ן:

בר מסעדה חלבי עם חדר אירועים פרטי.

וייב:

אבני פסיפס צבעוניות, ציורי גרפיטי של רפאל אתגר, רהיטים שנבנו בעבודת יד וגינה אורבנית שבמרכזה עץ תפוזים בן 100 שנים שכבר ראה דבר או שניים בחייו.

יש גם מתוק. פלורנטינה. צילום: שי הנסב
יש גם מתוק. פלורנטינה. צילום: שי הנסב

קהל:

כור היתוך קולינרי המחבר בין פלורנטינאים צעירים ורעננים לצד היפסטרים שבגרו ומי שמקפיד על ענייני כשרות. דו קיום מעורר השראה.

מוניטין:

4 שנים. אבל הזמן עובר מהר כשנהנים.

בתפריט:

חלבי. עם נוכחות מרשימה של פיצות ופסטות מנחמות מארץ המגף לצד פלאפל עם לחם פרנה חמים וסלטים או לאבנה עם ארטישוקים צרובים. בגזרת האלכוהול ישקו אתכם קוקטיילים שנרקחו במיוחד עבור המקום וברזי בירות צוננות.

חצר רומנטית. צילום: MRUWKA PHOTOGRAPHERS
חצר רומנטית. צילום: MRUWKA PHOTOGRAPHERS

בירה:

אביב הבעלים טוען שהכל עניין של הקפדה. החל מהכוס הממותגת שמעוטרת ברגל אלגנטית ועד התחתית התואמת שמעצימה את תחושת ההנאה. ("לא מתפשר עליהן גם אם זה אומר שאשטוף את הכוסות ביד").

למה דווקא סטלה ארטואה?

"בירה מאוד אהובה, בהירה, קלילה ותואמת את הקיץ הישראלי".

ליד הסטלה ארטואה:

פיצה ביאנקה עם סלמון מעושן וביצה רכה.

בסוף תמיד חוזרים למזרח התיכון. פלורנטינה. צילום: שי הנסב
בסוף תמיד חוזרים למזרח התיכון. פלורנטינה. צילום: שי הנסב

בואו לבקר:

בפלורנטינה מכבדים את השבת ופתוחים עם צאתה בלבד. בימי חול דלתות המקום ייפתחו ב-17:00 בערב ועד אחרון הלקוחות.

פייסבוק | אינסטגרם