טרנדים לא מתים, הם רק מתחלפים, והנה מגיע עוד אחד: היפנ-קייק, שהוא פנקייק יפני תפוח מקציפת חלבונים סמיכה שמספקת תוצאה מושלמת...
ממש כמו בחיים עצמם, מעמד הביניים נשחק: מסעדת גאייג'ין (זר, ביפנית) היא הפתעה של ממש, שנפתחה היום על ידי מסעדן עולה...
אם השם "אוניגירי-יה" לא היה מספיק ברור, בדוכן אוכל הרחוב היפני החדש שנפתח על המדרחוב המתגבש של פלורנטין מדגישים כבר על...
יום הסושי הבינלאומי הוא לא חג לאומי, אבל הוא צריך להיות - כי מה יותר מרים מצב רוח ירוד מאשר מגש...
עקבנו אחרי הראמן המפורסם שלו כבר שנים, אבל עכשיו אנחנו מתרגשים לקראת הסניף הראשון של WABI - ראמניית הפאסט פוד של...
איי, שעלתה לישראל מצפון יפן לפני 16 שנים, פתחה את Mushroom Cafe - פופ-אפ של בית קפה יפני עם התמחות במתוקים...
פופ-אפים באים והולכים, אבל ראמן טוב נשאר לעד. בפעם הראשונה שטעמנו את המרק היפני של מנאמי אונו ידענו שנחכה עד שישוב,...
את היפנית השכונתית החדשה Wat Sang Sushi פתחו צמד קולגות וחברים ותיקים שיצאו מ-Moon, שלא ממש תכננו לפתוח באמצע מלחמה, אבל...
מנאמי אונו אמנם התאהבה בתל אביב כשעברה אליה מיפן לפני 15 שנה, אבל דבר אחד היה חסר לה - אוכל יפני...
אחרי שהתאהבנו בסטייל היפני שלה עם Pastry Box, נורית צ'יטיאט, השף קונדיטורית הישראלית שגדלה ביפן, חוזרת עם Sando Box, שמספקת כריכים...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?