הרבה דברים מוזרים ראינו, אבל ברוסקטה ג׳חנון עם דג נא, סחוג ורסק עוד לא הכרנו. וגם קלארו מתפשטת לעבר חו"ל, מקסיקו...
לרוב אנחנו נגד אוכל שאנחנו נאלצים להרכיב בעצמנו - היי, אנחנו משלמים לכם, תעבדו - אבל הפעם יש סיבה לחרוג מההרגל....
"העיר שלי": המדור שבו תל אביבים אהובים בוחרים את המקומות האהובים עליהם. והפעם: מתן אגוזי הולך אולי לכבוש את העולם. בינתיים...
הטאקו של לוס גרינגוס כל כך טוב, שהוא הפך מפופ אפ ללוקיישן קבוע בשוק הכרמל, ועכשיו כשהוא נוחת בוולט - ההתרגשות...
אחת הטאקריות המדוברות באירופה מגיעה לביקור קצר מועד בתל אביב: היום ומחר תוכלו לקפוץ לשוק הכרמל ולטעום את הטאקו של "טאקריה...
הימים החמים מתחילים להתגנב מעבר לפינה, ואנחנו צריכים בתגובה לאכול משהו קליל, קיצי, אולי קצת חריף עם מלא צבע. ונגיד, משהו...
קארנל רוצה להיות המסעדה המקסיקנית הכי אותנטית בעיר, אבל בתור אתגר התחלתי, בואו נראה אם היא כובשת את פלורנטין // לתל...
בין ירושלים למקסיקו ואקוודור, הבעלים של המסעדה המקסיקנית החדשה "קארנל" בנה את ההיכרות שלו עם המטבח הדרום אמריקאי, והתוצאה היא לא...
מבקר אוכל הרחוב שלנו יצא למצוא מסעדה מקסיקנית חדשה שאיתר באגף ה"גם טעים וגם חדש" של וולט - אבל רק כשהגיע...
למרות מירב המאמצים, המטבח המקסיקני לא באמת תפס בישראל. למרבה המזל, בלה מעלה משכילים להגיש אותו עם ההתאמות הנכונות לטעם הישראלי....
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?