טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
פופי פיצה. יאללה עברנו לנתניה (צילום: לירן מיימון)

תאכלו את הלב: פיצרייה סופר שווה נפתחה היום. מחוץ לעיר

אריק דרחני ומולי מגריסו, מי שהיו השפים של מסעדת אונזה פותחים פיצריית שף מושקעת ששולחת הביתה פיצה בסגנון קליפורני וקוקטיילים של...

מאת גלי וולוצקי 6 באוקטובר 2020
ממולאים, אונזה. צילום: אמיר מנחם

תעמידו סיר: ממולאים טורקיים מושלמים לחורף

ממולאים בפריקה, בורגול, אגוזים או בשר טלה, מתוקים או פיקנטיים. השפים מלי מגריסו ואריק דרחני ממסעדת אונזה מכינים דולמה - ממולאים...

מאת מרב סריג 2 בינואר 2018
דוד סדי (מימין) ועידן רובין, אחוזת ביתץ צילום: אנטולי מיכאלו

באש ובמים: 4 צמדי שפים שעובדים יחד במטבח

הם יוצרים, מנהלים, מבשלים יחד, ובאופן כללי נמצאים זה עם זה יותר מאשר עם בנות זוגם. שאלנו ארבעה צמדי שפים איך...

מאת שירי כץ 3 באוגוסט 2017
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!