האנשים שמאחורי קימצ'יז פתחו בייקרי יפני-קוריאני חדש, וחוץ מהמאפים הכי מתוקים בעיר שנעשים על פי מיטב המסורת (פנקייק טאייאקי! פאן מלון!...
סטודיו סניורה הוא אגדה קולינרית אורבנית, פטיסרי ארטיזנלי שנפתח במהלך המלחמה ושמו עובר מפה לאוזן. עכשיו שחר סניור ואריאל זביב לוקחים...
אחרי יותר מדי זמן בלי המאפה המתוק עם הגלייז הכי טעים שאנחנו מכירים, הסינבון נוחת בשכונת פלורנטין עם בייקרי קטן ומתוק...
אחד מהבייקרי האהובים בעיר, והמקום שלימד אותנו שקרואסון יכול להיות ממולא ומצופה סוגר את שעריו אחרי 3 שנים בעקבות מצוקת כח...
לא רק קפה, לא רק מאפה. אנחנו ניקח את שניהם ביחד: השילוב האולטימטיבי אמנם מצא לעצמו כינוי מתחרז, אבל איך תדעו...
אחרי חמש שנים של טירונות בתור גלידרייה ארטיזנלית, שטפן מאכר הופך את המקום שקרוי על שמו לפנינה האירופאית שתמיד חלמנו עליה...
פופאפ חדש של הקונדיטורים של קבוצת R2M יחשוף בפני הציבור הרחב את הקינוחים המיוחדים שמוגשים לרוב רק במסעדה שרותי ברודו ושות'...
אלו הם המארזים המתוקים הכי שווים של ולנטיינ'ס דיי 2023 (טוב, האמת שאחד מהם הוא בכלל עם מטעמים מהים. ויש עוד...
ההברקות הפריזאיות של אלון שבו, הקונדיטוריה של מגזינו (כן, תוותרו על העוגות פעם אחת, לא יקרה כלום), הקלאסיקות של רביבה וסיליה...
לסופגניות מוגזמות במחירים מוגזמים לא פחות כבר התרגלנו, אבל בזמן האחרון גם מחירי הסופגניות הרגילות, הפושטיות עם הריבה, מטפסות כאילו הן...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?