לגיוזה* המופתית של אהרוני יש טקסטורה מהפנטת ומילוי מוצק שבו זורם נהר עדין של שומן מומס
ישראל אהרוני הוא אחד השפים הפעלתנים שהיו פה, אבל הוא הצליח להפתיע אפילו את עצמו עם ההחלטה להשתתף לראשונה בתוכנית ריאליטי...
ליטרים של רוטב סויה נמזגו מאז הימים של ין ויאנג שנסגרה ב-2008, והנה אהרוני חוזר ממסעותיו עם גידי גוב ברחבי הגלובוס...
איפה ישנו הראמן הכי שווה? למי יש הפיצה הכי טובה? והיכן מנגבים את החומוס הכי אסלי? עם פתיחתו של שוק רוטשילד...
אחרי ההצלחה של Hiro בשרונה מרקט, אהרוני פותח מסעדה ומרחיב את התפריט: "לראשונות יהיה מבחר כיסונים מאודים, ולראמנים נוסיף ראמן ברווז...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?