הקונדיטורית מיכל בוטון נדרשה לעמוד באתגר לא פשוט לפיצוח – פיתוח קרקר מגניב שעשוי ממאלט. בסוף נשארו בקושי פירורים
רמה בן צבי, בעלי המטבח של רמה, נטף
אוראל קמחי, שף ובעלים בפופינה, תל אביב
רן שמואלי, שף ובעלים במסעדת קלארו בתל אביב ובקייטרינג רן שמואלי
חיים כהן, שף ומבעלי מסעדת יפו תל אביב
הילה אלפרט, בשלנית ועיתונאית אוכל
אסף דוקטור, שף ובעלים במסעדות דוק והאחים, תל אביב
תומר אגאי, שף ובעלים, סנטה קתרינה, תל אביב
מנה שטרום, שף במטבח האיטלקי, יועץ קולינרי, בונה התפריט החדש של רשת ספגטים
משחק שתיה מבוסס גולים, אוכל מושקע, מסכי ענק והרבה חגיגות: המקומות שכדאי לראות בהם את משחקי היורו
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?