השתלטותם של עיגולי הבצק עם החור על סצינת האוכל התל אביבית נמשכת עם מקום רביעי (!) בחודש האחרון שמוקדש כולו לבייגלים,...
עם רגל אחת בפאריז והשנייה בשוק הכרמל, השף אביתר מלכה והקונדיטורית איריס גלזר פותחים את קפה אלקונין בלובי מלון הבוטיק המחודש...
בדיוק בזמן לקריז הפחמימות של אחרי פסח: צייט פור ברוט, רשת המאפיות הברלינאית האיכותית להפליא, פותחת שלוחה שנייה בתל אביב (ושלישית...
יוקר המחיה ממשיך לחנוק, בעיקר בבוקר כשרק רוצים משהו ללעוס ליד הקפה ומגלים שהעסק חוצה את ה-50 ש"ח בקלות. יצאנו לחפש...
בערך 8 שנים עברו מאז שתל אביב טעמה את הסינבון הרשמי האחרון שלה, והיום התבשרנו כי רשת המאפים המתוקה להחריד חוזרת...
עם מקומות חדשים כמו צייט פור ברוט ועמיתה ביאליק, עם מוסדות ותיקים כמו הבייקרי ודלאל, עם מעוזי מצוינות כמו אלון שבו...
לא רק קפה, לא רק מאפה. אנחנו ניקח את שניהם ביחד: השילוב האולטימטיבי אמנם מצא לעצמו כינוי מתחרז, אבל איך תדעו...
הדיי עפאים נחת במתחם נגה עם לא פחות מ-380 מוצרי מעדניה ארטיזנלים, מגוון לחמים טריים מקמחים עתיקים, ויטרינת מאפים שתרגש גם...
זוהי אזעקת אמת: קונדיטוריית מרציפן, יצרנית המאפים המפורסמים ביותר משוק מחנה יהודה, נוחתת בתל אביב. וליתר דיוק, משוק לשוק. דוכן חדש...
רשת המאפיות הארטיזינלית-אורגנית הברלינאית Zeit Fur Brot, הידועה בלחמיה המופלאים ובעוגות שמרים בלתי נתפסות באיכותן, תפתח בחודש הבא סניף ראשון מחוץ...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?