המטבח החריף-חמוץ-בועט נכנס לנו ללחמניה, טארט טאטן מחומר גלם מפתיע, מנטו שלעולם לא נמאס, מרק בצל ששווה את חצי יום החורף...
מסעדת היוקרה מחליפה שף בפעם השלישית, והפעם היא גייסה את אחד השפים המדוברים בעיר - גיל דהאן, שממשיך את מורשת צ'נה...
אלה לא זמנים טובים לסצנת המסעדות בעיר, כידוע, אבל דווקא בזמנים כאלה מתבלטים השפים והמקומות שלא עוצרים וממשיכים לחדש, להתחדש ולהתאים...
הנה דבר שנדהמנו לגלות: למרות המשבר העמוק שעובר תחום הקולינריה מאז ראשית המלחמה (ובעצם, עוד לפני), וחרף רשימה הולכת ומתארכת של...
שבועיים אחרי שהשף גיא אריש הודיע על פרישתו מהמסעדה האהובה, קבוצת בארקה האוס מגייסת את השף הכי חם של הרגע כדי...
אחרי הסגירה המדכדכת של סנטה קתרינה, שהצטרפה לאנימאר ולברוט בקטגוריית "הלכו מאיתנו בטרם עת", נראה שהעתיד של הקולינריה הגבוהה בתל אביב...
במסגרת חודש המטבח הישראלי, שפים מקומיים יציגו ארוחת שלוש מנות בהשראת האוכל עליו הם גדלו. וכן, ברור שיהיו ארוחות עם קוסקוס...
משרד החוץ הצרפתי מפרסם שנה שמינית ברציפות את "לה ליסטה", רשימת 1000 המסעדות הטובות ביותר בעולם, והחדשות מבחינת ישראל לא מאוד...
אין שף שלא מבין שהוא עומד בפני אחד המשברים הקשים שנפלו על עולם הקולינריה הישראלית, אבל עם כל האתגרים שעומדים בפניהם,...
על אף המשבר הענק שעומד בפני תחום הקולינריה המקומי, ועל אחת כמה וכמה כזה שישפיע על מסעדות היוקרה, המטבח העילי מתחיל...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?