שה ויוי הפכה לביסטרו דגים נהדר, השחף משגעת את פארק המסילה, שילה החדשה שומטת לסתות וצ'אקולי היא המקום הכי חם בעיר....
פארק המסילה משך אליו מסעדה חדשה מהסוג שמזכיר לנו את שנות התשעים, כולל שולחנות נירוסטה מלאים במטעמים, דגים מעלים ריח נהדר...
הגישה שלנו היא שכל אחד יחיה איך שבא לו, ולנו באופן אישי ממש בא לאכול חזיר ופירות ים בכמה מהמסעדות הכי...
אנחנו אוהבים פירות ים. יש אנשים שלא, אבל זה בסדר, הם פשוט לא צריכים להזמין פירות ים. אבל אנחנו צריכים להזמין...
צלע חזיר ממולאת גבינת מנצ'גו ועטופה בבייקון, ספריבס חזיר במיסו, אויסטרים לצד שמפניה וכל כך הרבה מטעמים מטורפים מחכים בצד הלא...
מסעדת פירות הים חוגגת 20 שנה, מחזירה את המנות הקלאסיות לביקור נוסף ולא מתכוונת להשתנות. "יש תחרות עם מקומות טרנדיים, אבל...
אפשר לחשוב מה כבר ביקשנו - לאכול קצת סלט תמנון, להתפנק עם כמה אויסטרים, ואולי אם יש לנו מזל לאכול את...
"ליברלישופ" הוא אתר חדש שמבקש לרכז במקום אחד את כל המסעדות, המעדניות ובתי העסק ללא תעודת כשרות ו/או פתוחים בשבת, כדי...
החורף כבר כאן (נו) ואיתו עונת האויסטרים, וכל מה שאנחנו רוצות זה לשבת על הבר, להזמין כוס שמפניה מבעבעת וזוג אויסטרים...
סרטן השייט הכחול, הגאווה המקומית שלנו במיטבו עכשיו כשהטמפרטורות יורדות והשפים חוגגים. קבלו את עשר מנות הסרטנים הטובות בעיר
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?